Categories: Esports

Victòria de prestigi per al Força Lleida després de guanyar al líder a casa

L’ICG Força Lleida ha guanyat al líder Morabanc Andorra aquest divendres 24 de març de 2023 al Pavelló Espai Fruita de Lleida. El resultat final ha estat de 88-80.

L’ICG Força Lleida començava intens i obria el partit amb un triple per a debutar de Rubén López de la Torre. El madrileny aguantava bé en defensa per agafar el rebot defensiu i donar nous punts a l’equip de la mà d’Urtasun que n’anotava cinc. Reaccionava bé l’equip a la facilitat dels andorrans per a posar-se per davant. L’equip es mostrava efectiu en defensa i Diogo Brito posava una distància de 10 punts en el lluminós i obligant Natxo Lezkano a aturar el joc. (20-10), Els lleidatans aguantaven bé en el partit amb un domini sobre pista i marcador i situaven el 29-14 per iniciar el segon període.

NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L’ICG Força Lleida continuava controlant la situació del joc amb Lobo anotant des de la línia exterior i Miguel sumant de dos sobre la botzina. Recuperava bé l’equip les pilotes perdudes i el rebot defensiu, i donava als de Gerard Encuentra l’empenta per marcar el 31-15 als tretze minuts de joc, una distància molt còmoda, però poc fiable per ser davant el líder. Brito seguia a la seva amb l’encert des de la línia de 6,75 i Urtasun no perdonava des del tir lliure. Juani Marcos posava una marxa més per fer un tap i anotar dos triples. Natxo ho parava amb el lluminós 42-26 quan faltava poc més de dos minuts per al descans. Però poc canviaven les coses i l’equip situava el 47-30 per finalitzar el segon quart.

Festival de triples per començar al tercer quart. Morabanc Andorra mostrava la seva millor versió en la represa del partit i baixava la distància per sota dels deu punts. Gerard Encuentra aturava el joc per buscar les bones sensacions de la primera part. Però el líder es creixia en cada jugada i guanyava la confiança que no havia tingut en el primer tram de partit per enganxar-se en el partit. I quan més ho necessitava l’equip apareixien els triples de Jaume Lobo per tornar a la renda dels dos dígits d’avantatge. Podia passar qualsevol cosa en el tram final de partit, però els de la Terra Ferma no donaven treva ni opcions al rival per apropar-se i finalitzaven 88-80 en una nit màgica.

Mar Laborda

Recent Posts

Operatiu especial de vigilància dels Agents Rurals durant la Setmana Santa

Entre els dies 29 de març i l’1 d’abril, el Cos d’Agents Rurals posa en…

3 hores ago

Una escola de Lleida, pionera en educació financera a través d’una aplicació

Més de 200 alumnes d'una desena d'aules del col·legi Lestonnac de Lleida aprenen educació financera…

6 hores ago

A partir de l’1 d’abril l’IVA del gas deixa de ser reduït

L'IVA del gas deixarà d'estar reduït al 10% a partir del pròxim dilluns 1 d'abril…

6 hores ago

T’agrada el cinema? Et portem les estrenes de la setmana!

El tot poderós Kong i el temible Godzilla tornen a la gran pantalla aquest dimecres…

8 hores ago

Detinguts dos homes a Catalunya per caçar becades i penjar-ho a les xarxes

Efectius del Grup Especial de Verins i Antifurtivisme del cos d'Agents Rurals han identificat i…

21 hores ago

Algunes comarques catalanes podrien registrar més de 100 mm de pluja en les pròximes hores

Protecció civil activa la Prealerta #INUNCAT, ja que segons el METEOCAT a partir de les…

21 hores ago