Categories: Cultura

El Teatre Municipal de l’Escorxador obrirà el mes d’abril amb una obra de teatre polític

El Teatre Municipal de l’Escorxador obrirà el mes d’abril amb una obra a l’Escorxadijous anomenada ‘Castroponce: Teoria i Pràctica per a una Vanguardia del segle XXI’, una proposta del poeta, dramaturg, actor i director Pablo Rosal. Aquest monòleg, que tindrà lloc aquest dijous a les 21h., reflexiona sobre la intersecció entre el teatre i la política en el segle XXI, abordant qüestions rellevants per a la comunitat amb una combinació de compromís i humor.

 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El 2015, el petit municipi de Castroponce, a la província de Valladolid, va acollir un fascinant simposi sobre teatre polític, on es van exposar idees senzilles i esclaridores sobre la creació teatral i el seu paper polític. Aquest 4 d’abril es reviurà aquell esdeveniment en un espectacle que té com a objectiu informar i entretenir l’audiència.

Per la seva banda, la reconeguda pianista argentina Marta Argerich actuarà a l’Auditori Municipal Enric Granados aquest mateix dijous, acompanyada pel pianista gallec Pablo Galdo i, en la segona part del concert, la formació resident de l’Auditori LleidArt Ensemble també pujarà a l’escenari. Els promotors del concert ofereixen un descompte especial del 25% per al públic general i del 30% per als socis de LaTemporada Lleida durant les pròximes 48 hores. Cal recordar que són els darrers dies per adquirir les entrades del concert, amb un preu de 33,75€ per al públic general i de 31,50€ per als socis, i que es poden adquirir a través de la pàgina web o a la taquilla de l’auditori. 

D’altra banda, aquest divendres el grup mallorquí Antònia Font actuarà a La Llotja, on es disposen de les últimes entrades a la venda. En aquesta gira teatral, el grup posa en escena concerts on ‘les coses petites’ prenen protagonisme, i serà una oportunitat per al públic de reviure les cançons del grup en un concert programat per les 21:30h.

Aquest cap de setmana, l’Auditori Enric Granados estarà ple de música amb actuacions de les formacions residents. Dissabte, la Jove Orquestra de Ponent (JOP) oferirà el concert ‘A banda i banda dels Pirineus’ sota la direcció de Miquel Massana, interpretant un programa que inclou obres de Debussy, Albéniz, Ravel i Falla. Diumenge serà el torn del Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados (CCAEG) i de l’Orquestra Terrassa 48, amb la participació de destacats solistes com Marta Bonet, Marta Infante, David Alegret i Jordi Serrano. Aquest concert, titulat ‘Dos lleidatans a Madrid‘, permetrà al públic gaudir d’obres de Ramon Carnicer i Francisco Andreví, dos compositors lleidatans destacats de la música sacra i de l’òpera.

Jose Ruiz

Recent Posts

Detinguts els responsables d’una empresa lleidatana relacionats amb l’estafa de milers d’euros a diverses persones

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous a Lleida dos homes, de 34 i 39 anys,…

10 hores ago

Un mort i tres ferits en el muntatge del mirador de Durro

Els Mossos d'Esquadra amb personal de l'empresa que estava fent el muntatge del mirador de…

10 hores ago

Última hora: Accident mortal en una sortida de via al Pla d’Urgell

El Servei Català de Trànsit informa que aquest migdia s’ha registrat un sinistre viari mortal…

3 dies ago

Alarmant: Brot de gastroenteritis afecta 29 infants i monitors en uns campaments a Catalunya

L'Agència de Salut Pública investiga un brot de gastroenteritis que ha afectat 27 infants i…

3 dies ago

Eurecat Lleida impulsa la innovació alimentària amb neurociència, realitat virtual i IA

El centre tecnològic Eurecat Lleida ha participat en el projecte CONOCE, una iniciativa que aposta…

3 dies ago

La Paeria de Lleida reforça el manteniment de jardineria

La comissió informativa de Gestió de la Ciutat ha donat llum verda a dues importants…

3 dies ago