Darrers dies per adquirir les entrades del concert de Martha Argerich a l’Auditori

L’Auditori Municipal Enric Granados acull el pròxim dijous, dia 4, el concert excepcional de la pianista argentina Martha Argerich, que fa parada a Lleida en la seva gira per Espanya. Aquesta prestigiosa pianista, distingida internacionalment, pujarà a l’escenari acompanyada del pianista gallec Pablo Galdo i, en la segona part del concert, actuarà amb LleidArt Ensemble, formació resident de l’Auditori. Marta Argerich (Buenos Aires, 1941) és considerada com una de les més grans intèrprets del segle XX i XXI. El concert que oferirà a Lleida s’ha programat de manera extraordinària i s’ha afegit a la seva gira, amb Madrid i Barcelona, sent les tres úniques parades que farà al territori espanyol.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

300x600-neu

Prendrà part en el concert de dijous un dels pianistes més internacionals i destacats, Pablo Galdo, amb un extens currículum com a professor i com a concertista de piano i que ha tocat amb músics actuals de renom.

El programa inclourà una primera part de 2 pianos i 4 mans amb les obres “Fantasia en fa menor, D 940”, de Schubert; “Ma mère, l’oye”, de Ravel, i “Concertino op. 94”, de Xostakóvitx. A la segona part, s’interpretarà el “Carnaval dels Animals” de Saint Saëns on actuaran amb LleidArt Ensemble, formació resident de l’Auditori. Aquesta part també anirà acompanyada per imatges animades creades per l’artista visual Sandra Albukrek. El concert, organitzat per l’Ajuntament de Lleida en col·laboració amb l’Associació Música Clàssica Galícia i l’Auditori de Lleida, tindrà lloc a les 20 h. Preus de les entrades: 45 € (platea i amfiteatre) 40 € (laterals parells i senars).