La Seu Vella de Lleida, el nou escenari de les campanades de la Pedroche

Les campanades de la Cristina Pedroche ja s’han convertit en un esdeveniment estatal que, les miris o no a la seva cadena televisiva, acabes sabent com era el seu ‘look’. A causa de la gran expectació que suposa la presència de la col·laboradora en aquesta nit tan especial, les idees dels seus assessors no poden fer més que créixer i, ara, amb l’objectiu d’agrair la seva rebuda i d’apropar la seva popularitat a diferents punts del país, s’ha decidit que cada any viatjarà per diverses ciutats d’Espanya per a donar la benvinguda al nou any.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La sorpresa va arribar a la Paeria de Lleida quan van rebre la petició que aquest itinerari comencés ni més ni menys que a la Seu Vella de Lleida. Segons ha explicat l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo a LleidaDiari.cat, la notícia els va arribar fa ja dos mesos, però s’ha hagut de mantenir en secret donada l’onada de persones i de curiosos que haurien envaït l’emblemàtic monument lleidatà.

 

En aquest sentit, fonts del consistori han explicat que està previst que la Pedroche arribi al Segrià junt amb Alberto Chicote el mateix dissabte a la tarda amb un vol privat que aterrarà a Alguaire, això no obstant, la presentadora ja hauria vingut en alguna altra ocasió a la ciutat per assajos i conèixer de primera mà l’espai.

 

Pueyo celebra aquesta decisió i explica que es tracta d’una «oportunitat d’or» per a posicionar Lleida en el mapa, donar-li popularitat i fer encara més visible la seva candidatura a Patrimoni Unesco, una de les raons per les quals la cadena televisiva ha decidit escollir la capital el Segrià.

Fins al moment no es coneix en quin espai en concret es retransmetrà el programa especial de Cap d’Any, tot i que tot apunta al fet que s’habilitarà un plató de televisió a la zona del claustre i que les campanades, aniran al ritme del campanar de la Seu Vella. A més a més, l’alcalde destaca que gràcies a l’arribada de fa poc més d’un mes de la campana Mònica, el monument més emblemàtic de Lleida lluirà com mai en una ocasió especial que, sens dubte, marcarà la història de la ciutat.