El Lleida Esportiu presentarà un recurs davant el Comitè d’Apel·lació de la RFEF

El Lleida Esportiu ha expressat el seu desacord amb la sanció econòmica i disciplinària del Jutge Únic Disciplinari de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF), considerant-la desmesurada i basada en afirmacions incorrectes. El club assegura que les al·legacions a l’acta es van enviar per correu electrònic el mateix diumenge, poc després dels fets, a les 23:58h. 

Web_LleidaDiari_Especial_01
 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En relació amb la seguretat a l’estadi, el Lleida Esportiu subratlla que, tal com va succeir en les visites del Sant Andreu i el CE Europa, es va comunicar a la Federació Catalana de Futbol (FCF) la necessitat de presència policial. Per aquest motiu, els Mossos d’Esquadra estaven presents al camp, a més de la seguretat privada habitualment contractada per a cada partit. El club també desmenteix que no s’estigui treballant per identificar el responsable del llançament, afirmant que la investigació interna es va iniciar immediatament, com es va informar els mitjans de comunicació i consta a la nota de premsa, i que ja s’ha presentat la pertinent denúncia.

A més, el Lleida Esportiu denuncia una situació d’indefensió, ja que la RFEF li ha negat l’accés a l’informe de la policia catalana, on es recullen diverses actuacions d’altres participants en el partit que podrien atenuar la responsabilitat del club, però que no han estat considerades en la resolució sancionadora. També critica el canvi de criteri del Jutge Únic Disciplinari respecte a casos similars anteriors.

Per tot això, el club ha anunciat que presentarà un recurs davant el Comitè d’Apel·lació en contra de la sanció econòmica imposada i de l’obligació de disputar els dos pròxims partits al Camp d’Esports a porta tancada.