Categories: Successos

Fotos: Troben un quilo d’speed en un local del Segrià

Durant una inspecció realitzada el passat 12 d’abril en diversos locals oberts al públic a Alcarràs, efectius de la Guàrdia Civil de Lleida, pertanyents a la Companyia de Balaguer, van descobrir una important troballa. En el transcurs de l’operació, els agents van trobar 998 grams de metanfetamina, coneguda com speed, a l’interior d’un dels locals.

 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El descobriment es va produir quan els agents, després d’inspeccionar minuciosament el local en qüestió, van trobar una bossa de plàstic de grans dimensions que contenia una substància blanca polvorosa i compacta. Després de fer proves de detecció de drogues, es va confirmar que es tractava de metanfetamina, una droga il·legal.

A més del decomís de la substància, es va descobrir a la cuina del local i en habitacles adjacents diversos materials utilitzats habitualment per a la preparació i venda de drogues en dosis individuals. Com a resultat d’aquestes accions, les autoritats van procedir a la detenció de dues persones: el responsable del local en el moment de la intervenció i posteriorment el propietari de l’establiment.

Ambdós individus enfronten càrrecs per presumpta comissió d’un delicte contra la salut pública, específicament tràfic de drogues. El cas ha estat posat a disposició judicial, i el Jutjat d’Instrucció núm. 1 de Lleida ha decretat l’ingrés a presó provisional i sense fiança del propietari del local, a l’espera de futures diligències judicials.

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Recent Posts

Atenció conductors: Restriccions de trànsit a Lleida

L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (ADIF) iniciarà dilluns vinent unes obres de renovació del paviment al pas…

5 hores ago

Accident laboral: Mor aixafat un treballador en una empresa de prefabricats a Catalunya

Un treballador de 59 anys va morir atrapat ahir divendres al vespre en una empresa…

5 hores ago

Arrels Sant Ignasi de Lleida impulsa ‘Roba Neta’ per garantir la higiene de persones sense sostre

La Fundació Arrels Sant Ignasi de Lleida ha impulsat la campanya 'Roba Neta' per recaptar…

6 hores ago

Desmantellat un punt de venda de cocaïna a Mollerussa

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous a Mollerussa un home, de 52 anys, com…

8 hores ago

Detinguts els responsables d’una empresa lleidatana relacionats amb l’estafa de milers d’euros a diverses persones

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous a Lleida dos homes, de 34 i 39 anys,…

21 hores ago

Un mort i tres ferits en el muntatge del mirador de Durro

Els Mossos d'Esquadra amb personal de l'empresa que estava fent el muntatge del mirador de…

21 hores ago