Fotos: Troben un quilo d’speed en un local del Segrià

Durant una inspecció realitzada el passat 12 d’abril en diversos locals oberts al públic a Alcarràs, efectius de la Guàrdia Civil de Lleida, pertanyents a la Companyia de Balaguer, van descobrir una important troballa. En el transcurs de l’operació, els agents van trobar 998 grams de metanfetamina, coneguda com speed, a l’interior d’un dels locals.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El descobriment es va produir quan els agents, després d’inspeccionar minuciosament el local en qüestió, van trobar una bossa de plàstic de grans dimensions que contenia una substància blanca polvorosa i compacta. Després de fer proves de detecció de drogues, es va confirmar que es tractava de metanfetamina, una droga il·legal.

A més del decomís de la substància, es va descobrir a la cuina del local i en habitacles adjacents diversos materials utilitzats habitualment per a la preparació i venda de drogues en dosis individuals. Com a resultat d’aquestes accions, les autoritats van procedir a la detenció de dues persones: el responsable del local en el moment de la intervenció i posteriorment el propietari de l’establiment.

Ambdós individus enfronten càrrecs per presumpta comissió d’un delicte contra la salut pública, específicament tràfic de drogues. El cas ha estat posat a disposició judicial, i el Jutjat d’Instrucció núm. 1 de Lleida ha decretat l’ingrés a presó provisional i sense fiança del propietari del local, a l’espera de futures diligències judicials.