Societat

T’interessa: Més sindicats se sumen a la vaga de metges d’aquest mes!

El sindicat critica la situació límit que viuen els professionals sanitaris

Marta Romera
  • gener 9, 2023
  • 2 min read
T’interessa: Més sindicats se sumen a la vaga de metges d’aquest mes!

El sindicat CSIF s’ha sumat a la vaga de sanitaris convocada pel 25 i 26 de gener. En un comunicat, ha justificat l’adhesió a la vaga per la situació “límit” que viuen els professionals de la sanitat a Catalunya. Ha apuntat que malgrat tots els esforços que porten anys fent els professionals, i també durant la pandèmia, «no han vist cap apropament ni intenció de millora» de la seva situació laboral ni professional.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Segons concreta el sindicat, la convocatòria afecta l’atenció primària, la continuada i urgent, la domiciliària, l’hospitalària, la prehospitalària i emergències, salut mental, atenció sociosanitària, atenció residencial i atenció d’emergències del 061. També afectarà el personal estatutari, al laboral, al funcionari i al que està en formació especialitzada que presta serveis a la xarxa pública i a tots els centres assistencials de titularitat privada. Metges de Catalunya i la Mesa Sindical de Sanitat de Catalunya han convocat vaga pel 25 i 26 de gener. La Intersindical ha anunciat també vaga de tot el sector sanitari el 24 i 25 de gener.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *