Categories: Lleida

Es busquen autònoms de Lleida que vulguin fer créixer el seu negoci

La CTAC-Autònoms de la UGT de Catalunya, en aliança amb el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, convoca una nova edició del Projecte Consolida’t 2024, un programa que té la voluntat d’oferir als autònoms i autònomes les eines i els instruments necessaris per mantenir, consolidar i fer créixer el seu negoci.

NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

De vegades, un treballador que s’inicia per compte propi no sap el que necessita fins que va fent camí en el seu dia a dia. Al llarg del primer any, té dubtes sobre com fer factures, els impostos que ha de pagar, com projectar el seu negoci, com comunicar un producte o servei… És per això, que la CTAC-Autònoms vol fer una crida a totes aquelles persones que necessiten suport a sumar-se a aquesta iniciativa. L’objectiu final és oferir assessorament personalitzat, a través de reunions individuals obligatòries, i formació continuada per millorar la gestió del projecte empresarial.

Al territori de Lleida es busquen 15 persones interessades en sumar-se, totalment de franc, a aquest projecte. A nivell de Catalunya, està previst que hi participin uns 76 treballadors i treballadores autònomes, que seran assessorats i acompanyats per mentors, amb una llarga trajectòria professional i vivencial. Els participants rebran fins al 30 de novembre formació especialitzada en diverses matèries, amb una visió multidisciplinària. Els interessats en apuntar-se poden fer-ho a través del correu ctac@catalunya.ugt.org.

Els destinataris del projecte han de complir una sèrie de requisits: persones treballadores autònomes d’alta d’activitat en el moment de la inscripció; persones Treballadores Autònomes Econòmicament Dependents (TRADE); treballadors autònoms societaris, sempre que no tinguis més de quatre persones contractades ni una facturació superior als 500.000 euros; autònoms que han cessat la seva activitat i volen dur a terme un nou projecte; persones treballadores autònomes familiars col·laboradors. Actualment, a Catalunya, un total de 559.940 persones estan cotitzant en el RETA. Un col·lectiu força important en el marc del territori català.

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Recent Posts

La primera edició del festival The Ioga Gallery debuta a Lleida

El festival internacional de Ioga The Ioga Gallery s'estrena a Lleida del 22 al 28…

17 minuts ago

Centenars de persones participaran en el Congrés que arriba a Lleida, Recerkids 2024

Una norantena de nens i nenes de 5è i 6è de Primària, acompanyats per 12…

30 minuts ago

Reforcen la vigilància a l’Horta de Lleida amb agents de paisà

Els Mossos d'Esquadra han reforçat amb agents de paisà la vigilància a l'Horta de Lleida…

44 minuts ago

Novetats en el cas de la doctora que va transfondre sang a un testimoni de Jehovà a Lleida

El jutjat penal 2 de Lleida ha absolt la doctora que l'any 2016 va transfondre…

1 hora ago

Un home reté i amenaça amb una destral a la seva parella a Santa Bàrbara

L'Audiència de Tarragona ha condemnat a cinc anys i nou mesos de presó un home…

2 hores ago

El polèmic espot de campanya de Cs: Puigdemont empresonat

Cs ha presentat aquest dijous el seu espot de campanya, que es projectarà a les televisions…

2 hores ago