Es busquen autònoms de Lleida que vulguin fer créixer el seu negoci

La CTAC-Autònoms de la UGT de Catalunya, en aliança amb el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, convoca una nova edició del Projecte Consolida’t 2024, un programa que té la voluntat d’oferir als autònoms i autònomes les eines i els instruments necessaris per mantenir, consolidar i fer créixer el seu negoci.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

De vegades, un treballador que s’inicia per compte propi no sap el que necessita fins que va fent camí en el seu dia a dia. Al llarg del primer any, té dubtes sobre com fer factures, els impostos que ha de pagar, com projectar el seu negoci, com comunicar un producte o servei… És per això, que la CTAC-Autònoms vol fer una crida a totes aquelles persones que necessiten suport a sumar-se a aquesta iniciativa. L’objectiu final és oferir assessorament personalitzat, a través de reunions individuals obligatòries, i formació continuada per millorar la gestió del projecte empresarial.

Al territori de Lleida es busquen 15 persones interessades en sumar-se, totalment de franc, a aquest projecte. A nivell de Catalunya, està previst que hi participin uns 76 treballadors i treballadores autònomes, que seran assessorats i acompanyats per mentors, amb una llarga trajectòria professional i vivencial. Els participants rebran fins al 30 de novembre formació especialitzada en diverses matèries, amb una visió multidisciplinària. Els interessats en apuntar-se poden fer-ho a través del correu ctac@catalunya.ugt.org.

Els destinataris del projecte han de complir una sèrie de requisits: persones treballadores autònomes d’alta d’activitat en el moment de la inscripció; persones Treballadores Autònomes Econòmicament Dependents (TRADE); treballadors autònoms societaris, sempre que no tinguis més de quatre persones contractades ni una facturació superior als 500.000 euros; autònoms que han cessat la seva activitat i volen dur a terme un nou projecte; persones treballadores autònomes familiars col·laboradors. Actualment, a Catalunya, un total de 559.940 persones estan cotitzant en el RETA. Un col·lectiu força important en el marc del territori català.