Categories: Successos

Tràgic: Un avi mata els seus dos nets a Espanya

Un tràgic succés ha ocorregut a la localitat de Huétor Tájar, a Granada, on un home de 72 anys s’ha atrinxerat a la seva casa des de la tarda del diumenge en companyia dels seus dos nets, de 10 i 12 anys respectivament. Armant-se amb una escopeta per a la qual tenia llicència de caça, ha posat fi a les vides dels menors abans de suïcidar-se, segons fonts de la Guàrdia Civil citades per Europa Press. Els agents han irromput en el domicili al voltant de les 8:25 del matí després de constatar que no hi havia moviment a l’interior, trobant l’home mort i els cossos dels petits en dues habitacions diferents, un d’ells amb ferida d’arma de foc, segons ha assenyalat el delegat del Govern a Andalusia, Pedro Fernández.

NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La situació va ser alertada per diversos veïns cap a les 21:45 hores, informant dels moments de tensió i conflicte entre l’avi i el pare dels menors, qui en un moment donat va abandonar el domicili. Fonts properes a la investigació han indicat que a l’avi li van retirar el carnet de conduir després d’un accident ocorregut el passat 19 de març, en el qual va perdre la vida la seva filla i la seva esposa. Les tensions amb el gendre, que insistia que l’avi continuava conduint, van ser un tema recurrent fins a la nit del succés. Davant aquest escenari, diverses unitats policials, inclosa la UEI desplaçada des de Madrid, van intervenir en el lloc mentre un negociador intentava calmar l’home sense èxit.

Després de realitzar dos trets a l’aire per alertar de la seva presència armada, les converses amb les autoritats es van interrompre cap a les cinc del matí, quan l’ancià va indicar que havia de preparar els menors per a l’escola. L’entrada dels agents a l’habitatge, prop de les vuit del matí, va culminar amb el suïcidi de l’avi i la troballa dels nets sense vida, amb indicis que un d’ells hauria mort per tret de l’avi i l’altre per asfíxia. Aquest dolorós esdeveniment ha commocionat la localitat, que ja havia patit un tràgic accident de trànsit protagonitzat per l’avi, segons ha confirmat la Guàrdia Civil.

El passat 19 de març, l’home, que aquest dilluns ha posat fi a la vida dels seus néts, conduïa un vehicle amb la seva esposa, la seva filla i els dos néts. El cotxe va impactar violentament contra un mur a la carretera GR-4407, en el terme municipal de Loja, a Granada. Malauradament, la seva esposa va perdre la vida en l’accident. Els altres ocupants del vehicle van ser traslladats greus a hospitals segons la seva gravetat. Tot i sobreviure a l’accident, la filla de l’home va morir poc després.

Sara Escrivà

Recent Posts

Detinguts els responsables d’una empresa lleidatana relacionats amb l’estafa de milers d’euros a diverses persones

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous a Lleida dos homes, de 34 i 39 anys,…

11 hores ago

Un mort i tres ferits en el muntatge del mirador de Durro

Els Mossos d'Esquadra amb personal de l'empresa que estava fent el muntatge del mirador de…

11 hores ago

Última hora: Accident mortal en una sortida de via al Pla d’Urgell

El Servei Català de Trànsit informa que aquest migdia s’ha registrat un sinistre viari mortal…

3 dies ago

Alarmant: Brot de gastroenteritis afecta 29 infants i monitors en uns campaments a Catalunya

L'Agència de Salut Pública investiga un brot de gastroenteritis que ha afectat 27 infants i…

3 dies ago

Eurecat Lleida impulsa la innovació alimentària amb neurociència, realitat virtual i IA

El centre tecnològic Eurecat Lleida ha participat en el projecte CONOCE, una iniciativa que aposta…

3 dies ago

La Paeria de Lleida reforça el manteniment de jardineria

La comissió informativa de Gestió de la Ciutat ha donat llum verda a dues importants…

3 dies ago