Aquest cap de setmana Lleida acull música i memòria històrica. Revisa les propostes de l’#agendaLleida!

Un cap de setmana més LleidaDiari.cat arriba amb l’agenda cultural i d’oci de la demarcació de Lleida. No et perdis totes les activitats que s’ofereixen i gaudeix dels dies festius amb totes i cadascuna de les programacions.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
  • L’Ajuntament de Lleida a través de la Regidoria de Drets Civils i Participació, preveu per diumenge, 28 de gener, a les 12 h l’acte de commemoració del Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust i de Prevenció de Crims contra la Humanitat. Un any més, aquest acte de record i memòria es farà davant de l’escultura d’Àngel Eroles anomenada FITA, al carrer Jaume II, 55, entre la passarel·la del Liceu i el Pont de la Universitat de la ciutat de Lleida.
  • L’Auditori municipal Enric Granados celebra els deu anys de LleidArt Ensemble amb el seu nou espectacle ‘Fantasia núm. 10’, que tindrà lloc el dissabte 27 de gener, a les 20 h, sota la direcció del lleidatà Néstor Bayona. Amb aquesta proposta, l’Auditori s’omplirà de talent lleidatà, ja que comptarà amb la participació dels ballarins de l’Escola de Dansa DanceScape. Pujaran a l’escenari catorze músics, dos ballarins i dos infants per completar un concert, amb el qual LleidArt Ensemble mostra diferents etapes vitals per les quals ha passat i els ha portat on és.
  • El territori de Lleida acull del 22 al 26 de gener una nova edició de la International Wine Business Meetings. Un certamen, que enguany arriba a la vintena edició, organitzat per la Cambra de Comerç de Lleida, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, Caixabank i Acció. Els principals objectius d’aquesta vintena edició són: donar a conèixer la qualitat i diversitat dels vins catalans entre els països participants; crear llaços de relació entre empresaris, productors i els principals importadors del sector, permetent que els productors puguin mostrar les seves finques i cellers als convidats estrangers; i com a objectiu principal, augmentar les exportacions de vins als Països Bàltics i als Països Balcans.