Yolanda Pifarré, campiona al Club Tennis Salou

Yolanda Pifarré, campiona al Club Tennis Salou| Redacció – Fotografia: Club Tennis Urgell

Yolanda Pifarré, jugadora del Club Tennis Urgell entrenada per SLAM, ha estat la guanyadora del Circuit Juvenil del Club Tennis Salou en categoria infantil en el torneig finalitzat diumenge a les instal·lacions tarragonines.

Pifarré va començar amb molta empenta el partit adjudicant-se el primer set per 3-6. Si més no, la jugadora del Real Zaragoza Marta Falceto no va donar en cap moment la competició per perduda alçant-se amb el segon parcial per un contundent 6-2. El darrer i definitiu es va haver de decidir al ‘tie break’ decantant-se per a la lleidatana (7-6).

En categoria infantil masculina, Pep Canyadell no va poder continuar amb la seva excel·lent ratxa de resultats i va cedir en la final de Salou davant Pol Botifoll, del Club Tennis Manresa. Tot i la derrota, el jugador urgellenc va començar per davant al marcador, fet que va generar que el seu adversari s’hagués d’esforçar al màxim (3-6, 6-2 i 6-2).

Amb aquest campionat i sots campionat es referma el bon estat moment de forma dels jugadors del Club Tennis Urgell.