Articles

XXVI Festa del Bàsquet Lleidatà

  • juliol 7, 2012
  • 2 min read
XXVI Festa del Bàsquet Lleidatà
XXVI Festa del Bàsquet Lleidatà

XXVI Festa del Bàsquet Lleidatà| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El regidor d’Esports, Txema Alonso, ha participat aquest divendres en la XXVI Festa del Bàsquet Lleidatà, un acte en el qual participen els diferents clubs de la demarcació i que serveix per cloure la temporada esportiva. 

Com ja és habitual en aquesta festa es fa el reconeixement a jugadors, tècnics, àrbitres i directius dels clubs lleidatans, així com també el lliurament de premis als equips campions territorials i als clubs que han assolit l’ascens de categoria.
 
La Festa del Bàsquet Lleida 2012, que s’ha fet a la sala d’actes del col·legi Maristes Montserrat, ha comptat amb la presència del representant territorial de la Federació Catalana de Bàsquet a Lleida, Ferran Aril; el president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa; el representat de la Secretaria d’Esport de la Generalitat a Lleida, Joaquim Perisé; el vicepresident de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla; i el president de la Federació Catalana d’entrenadors de bàsquet, Joan López, entre altres.
 
Unes 350 persones han participat en aquesta festa del bàsquet, que ha acabat amb un sopar fred al pati del centre educatiu.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.