Sense Categoria

El Xup Xup Solidari 2021 recapta 9.000 euros per Arrels Sant Ignasi

LleidaDiari
  • gener 20, 2022
  • 2 min read
El Xup Xup Solidari 2021 recapta 9.000 euros per Arrels Sant Ignasi

Les societats gastronòmiques de Lleida, Amics del Bacallà, Cauet del Segrià, GastroBacus, Lo Tall i Sogall -representades per Àngel Pedra i Francesc Mayós; juntament amb l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR Lleida), amb la presència de la seva directora Neus Brenuy, han realitzat aquesta setmana el lliurament simbòlic a la Fundació Arrels Sant Ignasi dels 9.000 euros que han recaptat amb el Xup Xup Solidari 2021 i que ha estat recollit per la directora de la fundació lleidatana, Rosa Majoral.

 

En total s'han distribuït tres-cents lots de productes gastronòmics solidaris, entre els quals hi havia un panettone artesà elaborat pels alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR).

 

El lot incloïa, a més, torró i mel Alemany; cafè Batalla; embotit de Bon Àrea de Guissona; una porció de formatge de la marca Cadí; una ampolla de vi dels cellers Castillo de Monesma, Lagravera o Raimat; macedònia i préssec en almívar de Fruits de Ponent; oli de Juncosa de Les Garrigues; dues cerveses Magna de Mahou San Miguel; així com altres productes facilitats per Plusfresc, Como Pomona, Lloguers Sarri, Missatges, Sanui Fruits i la Torxa, que també han col·laborat en aquesta edició. El preu del lot era de 30 euros.

Imatge dels col·laboradors del Xup Xup Solidari de Lleida

El Xup Xup Solidari 2021 recapta 9.000 euros per Arrels Sant Ignasi | LleidaDiari.cat

 

Finalitats benèfiques

Aquesta acció amb finalitats benèfiques a favor de la Fundació Arrels Sant Ignasi es va endegar en format de sopar solidari fa dotze anys i, en aquesta edició 2021 a causa de la pandèmia de la Covid-19, s'ha celebrat com el 2020 quan es va reconvertir la iniciativa en una venda de tres-cents lots solidaris per poder mantenir així la col·laboració amb l'esmentada fundació, centrada a atendre les necessitats individuals de persones amb problemàtica d'exclusió social. Àngel Pedra, portaveu de les societats gastronòmiques que impulsen l'activitat ha reiterat l'agraïment a totes les empreses col·laboradores del tradicional sopar per mantenir les seves aportacions de producte per aquest lot solidari.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *