El Xup Xup Solidari creix amb Gastrobacus

El Xup Xup solidari 2018 comptarà amb la col·laboració d’una societat gastronòmica més, Gastrobacus, que se sumarà a la vuitena edició d’aquesta iniciativa solidària del pròxim dijous, 22 de novembre a les 21.00 hores, a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR). Gastrobacus s’afegeix així als Amics del Bacallà, El Cauet del Segrià, Racó del Riu, Sogall, Lo Tall -societats gastronòmiques lleidatanes que s’apleguen sota la marca Xup Xup Lleida- i ESCHOTUR en l’organització del tradicional sopar en benefici de la fundació Arrels Sant Ignasi.

 

En aquesta ocasió, s’ha optat per un menú de tardor on els productes d’aquesta estació tenen especial protagonisme en el menú que elaboraran els alumnes de l’escola. Així doncs, el sopar començarà amb una Crema de carabassa amb ou i cruixent, seguit de Rodó de vedella guisat, acompanyat de fruites de la tardor i les postres oferiran Textures de poma de Lleida i Torrons. Abans de l’àpat, hi hauran uns aperitius de benvinguda preparats per les diferents societats gastronòmiques: Arròs Montsià amb bacallà, dels Amics del Bacallà; Calçots amb tempura, del Cauet del Segrià; El “Cardo de la María Jesús”, de Gastrobacus; Broqueta RR, del Racó del Riu; Mandonguilles, del Sogall; Crema de Llenties “a la sabrosona”, de Lo Tall i Coca de Verdures de l’Horta de Lleida de l’ESCHOTUR. Tot acompanyat per pans artesans fets per l’Escola, begudes (aigua, cervesa, vins i cava) i cafè.

 

El sopar té un cost de 40 euros, amb una taula 0 per fer donatius i col·laborar en aquesta iniciativa solidària. El compte corrent d’Arrels Sant Ignasi per a les donacions és: BBVA ES65 0182 3401 38 0201785951. Les inscripcions pel sopar benèfic es fan a través de les societats gastronòmiques o bé, a través dels telèfons 615 116 002 (Francesc) i 619 292 076 (Ramon).

  

L’esdeveniment té la col·laboració de 16 marques lleidatanes: Alemany, Aramark, Batalla Cafès, bonÀrea, Les Cabanes, Castillo de Monesma, Como Pomona, Lagravera, Lloguers Sarri, Grupo Mahou San Miguel, Missatges, Gestió de Comunicació; Plusfresc, Cava Rabetllat i Vidal, Sanui Fruits, La Torxa i Veri.