Les xarxes s’omplen de ‘memes’ davant la pèrdua històrica de l’alcaldia socialista a Lleida

Imatge del 'meme' del Sr. Postu

Imatge del 'meme' del Sr. Postu | Postureig de Lleida

 

La nit electoral de diumenge va donar per molt. A banda de per desbancar els socialistes del govern de la Paeria després de 40 anys, també per encendre les xarxes socials i omplir-se de comentaris mentre se seguien els resultats d'uns comicis històrics a la capital del Segrià.

 

Com no podria ser d'una altra manera, la pàgina del Postureig de Lleida va ser una de les més actives durant la nit. El Sr. Postu va començar a escalfar motors preguntant per Àngel Ros, l'alcalde socialista que va deixar el seu paper com a paer en cap el passat estiu per a deixar al capdavant a Fèlix Larrosa. L'actual ambaixador d'Espanya a Andorra ha estat completament desaparegut durant tota aquesta campanya i, igualment, durant la nit de les eleccions no es va saber res sobre les seves reaccions davant els resultats.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Un seguiment dels resultats intens

A banda d'aquest record pel qual fou alcalde de Lleida durant més d'una dècada, el Sr. Postu va anar seguint fil per randa els resultats i anava celebrant les noves notícies que anaven arribant. A més dels seus comentaris, també va afegir el seu particular toc d'humor amb la publicació de 'memes' com el d'una espècie estranya d'ésser sortint d'una cova després de 40 anys de socialisme a Lleida.

 

Un altre dels tuits més polèmics va ser un en el que simulava compartir una publicació dels socialistas a Lleida en la qual es podia llegir: «Tanquem el xiringuito». Ara bé, un dels missatges més graciosos del Sr. Postu va ser en el que va dir: «Us imagineu que ara em trec la màscara i soc lo @MiquelPueyo?». Sens dubte, va ser una nit molt intensa per a tots els candidats, ara bé, només amb final feliç pel bloc republicà d'una Paeria que confirma el seu canvi de color.

 

També et poden interessar…