Articles

Les xarxes embogeixen amb el nu de Carlos Cuevas a ‘Merlí. Sapere Aude’

  • desembre 7, 2019
  • 2 min read

Carlos Cuevas protagonitza les noves entregues de 'Merlí. Sapere Aude' | GTRES

 

L'spin-off de 'Merlí' es va estrenar ahir a Movistar+ sota el nom de 'Merlí. Sapere Aude' i les noves entregues no van deixar ningú indiferent. Amb un Pol Rubio molt més adult i ja en etapa universitària, els espectadors van ser còmplices de la nova vida del protagonista de la sèrie, que va deixar multitud de comentaris a les xarxes socials aplaudint moltes de les escenes i mostrant autèntica bogeria per altres moments de la sèrie. 

 

L'única crítica ha estat l'absència d'alguns dels personatges que apareixien en la primera etapa de la sèrie a TV3 i que amb la conversió a la plataforma de pagament han desaparegut.

 

El nu integral de Carlos Cuevas

En un moment concret de la sèrie, l'actor Carlos Cuevas es banya en una piscina acompanyat d'altres personatges. Aquesta escena no tindria res de particular si no fos perquè ho fan completament nus. Un nu que ha copsat amb multitud de comentaris les xarxes i que s'ha convertit fins i tot en 'trending topic' a Twitter.

 

També et pot interessar…

 

Sobre l'Autor

Manel Ferrer

Manel Ferrer Ferrete. Comunicador Audiovisual per la UOC i tècnic superior en Producció Audiovisual. Interessat en la premsa rosa i el món de la televisió. S'ha especialitzat en la crítica televisiva i en el seguiment de celebritats nacionals. Compagina la seva feina com a redactor de cor i televisió a Catalunya Diari amb la presentació i direcció de programes de ràdio i televisió.  

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.