Un whisky marca blanca de Lidl entre els millors del món

Imatge d'arxiu d'una ampolla de whisky

Imatge d'arxiu d'una ampolla de whisky | CEDIDA

 

Com cada any, els experts de cada àmbit del sector de l’alimentació es reuneixen per determinar el millor producte de l’any: el millor vi negre, la cervesa més espumosa o també la millor ampolla de licor del mercat. I dins d’aquests rànquings que s’elaboren, també es destaca l'opció ‘top 10’ d’aquests productes que es poden trobar a les cadenes de supermercats.

 

En aquest sentit, fa pocs dies s’ha celebrat el ‘World Whisky Awards’, on s’ha seleccionat el millor whisky del món. Aquest certamen que compta amb un jurat format per tastadors professionals de 40 nacionalitats diferents ha escollit com un dels millors el Queen Margot Blend Scotch Whisky.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Un whisky exclusiu de Lidl

Segons informa ‘La Vanguardia’, aquest whisky es produeix segons el mètode tradicional de l’elaboració del whisky, amb el qual per aconseguir la dolçor i profunditat que el caracteritza, ho fa a través de notes d’albercocs secs i prunes. A més, se suavitza durant vuit anys en botes de roure.

 

Queen Margot Blend Scotch, el whisky de Lidl, premiat com un dels millors del món

Queen Margot Blend Scotch, el whisky de Lidl, premiat com un dels millors del món | LIDL

 

Però el més sorprenent d’aquest whisky Queen Margot, guanyador en la categoria de whisky escocès de barreja, és que es comercialitza exclusivament als supermercats Lidl. El fabricant només el distribueix a Lidl, que el té com a marca blanca de la seva línia de whiskys, i amb un preu de només 15 euros.

 

 

Es pot aconseguir per només 8 euros

Es tracta d’una versió considerada com uns dels millors licors de supermercats millor valorats del món. I a més, Lidl ven a Espanya una versió d’una gamma una mica inferior, on el temps en la bota és de cinc anys i no vuit com en la versió guanyadora, per només 8 euros.

 

Una vegada més, la cadena de supermercats Lidl aconsegueix un reconeixement amb un dels seus productes com ja va passar anteriorment amb el certamen de begudes espirituoses, on la seva Horyus Artisan Dry Gin va superar a d’altres molt més cares segons el veredicte d’uns tasts que es van fer a cegues.