Vol i autobusos per anar a Sevilla a animar al Lleida Esportiu

Vol i autobusos per anar a Sevilla a animar al Lleida Esportiu| Lleida Esportiu – Fotografia: Ángel Martínez (Real Madrid CF)

 

El Lleida Esportiu posarà a la venda el proper dilluns, dia 20 de juny, les 380 entrades que el club disposa pel partit de tornada del play off d'ascens contra el Sevilla Atlético. Així mateix, l'entitat ofereix dos possibilitats als aficionats per desplaçar-se: en autobús o en avió.

Les entrades es posaran a la venda a les taquilles del Camp d'Esports, el proper dilluns de 16.00 a 20.30 hores. Cada abonat podrà adquirir la seva localitat, mostrant el DNI original, i també la d’un altre soci, presentant el carnet de temporada o el DNI originals d’aquest darrer. Al seu torn, el club blau reservarà un 10% del total de localitats que disposa, per repartir a parts iguals entre la Penya Rudes Lleida, la Penya És un Sentiment i la Penya Molo Esportiu.
 
En cas d’haver-hi encara entrades disponibles, dimarts, dia 21, l’entitat de la Terra Ferma obrirà la venda al públic en general, en el mateix horari, i cada persona podrà comprar un màxim de dues localitats.
 
L’entrada per al xoc valdrà 10 euros, preu acordat entre els dos clubs per a l’encontre que es jugarà el diumenge 26 de juny a la ciutat esportiva Ramón Cisneros Palacios (11.00 hores). Les localitats corresponen al sector reservat per als seguidors lleidatans, que un cop a l’interior del recinte tindran accés a l’estadi Viejo Nervión per la porta 5.
 
Desplaçament en autocar
A part de la venda d’entrades, s’organitzarà desplaçament en autocar per als seguidors. Hi haurà dues opcions de viatge: 
– Opció 1: Sortida de Lleida dissabte a les 08.00 hores i arribada a Sevilla a les 20.00 hores. Tornada el diumenge, en finalitzar el partit.
 
– Opció 2: Sortida de Lleida dissabte a les 20.00 hores i arribada a Sevilla diumenge a les 08.00 hores. Tornada a les 18.00 hores.
 
Els socis del club blau podran adquirir de forma exclusiva els tiquets del bus dilluns, de 16.00h a 20.30h a les taquilles del Camp d’Esports, mentre que el dimarts, en el mateix horari, el servei es farà extensible al públic en general. El preu del bus serà de 50 euros per als socis, i de 60 euros per als no socis.
 
Desplaçament en avió
D’altra banda, també hi haurà l’opció de realitzar el desplaçament en vol xàrter, des de l’aeroport de Lleida – Alguaire, en un avió amb capacitat per a 160 persones. La sortida està prevista el mateix diumenge a les 07.00 hores, amb arribada a Sevilla a les 09.30 hores; mentre que la tornada està programada a les 18.00 hores, amb arribada a Lleida a les 20.30 hores.
 
Els socis del club blau podran reservar el vol dilluns, de 16.00 a 20.30 hores a les taquilles del Camp d’Esports, mentre que el dimarts, en el mateix horari, el servei es farà extensible al públic en general. El preu aproximat serà de 320 euros, i inclou els vols, el trasllat de l’aeroport de Sevilla a l’estadi i de l’estadi a l’aeroport, i també l’assegurança.