Visites guiades aquesta Setmana Santa a Lleida

Turisme de Lleida amplia les seves ofertes de visites guiades amb l’arribada de la Setmana Santa, proporcionant diverses opcions per conèixer a fons el ric patrimoni històric i cultural de la ciutat. A més, coincideix amb l’inici de les activitats del Bus Turístic i el trenet Turístic, dos serveis clau per explorar els racons més emblemàtics de Lleida.

Les visites guiades inclouen diversos punts d’interès com el Castell Templer de Gardeny, la Lleida City Tour, la ruta de les 4 catedrals i el Centre Històric i Dipòsit de l’Aigua. A més, en col·laboració amb el festival Poesia Lleida, s’ha programat un recorregut literari dedicat al poeta local Màrius Torres.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
300x600-neu

El calendari de les visites està plantejat amb diferents itineraris disponibles cada dia per permetre als visitants gaudir de les experiències que més els interessin. El punt de partida és l’Oficina de Turisme, amb punts de trobada específics per a cada visita. A més de les visites guiades, el Bus Turístic també comença a operar, oferint un recorregut panoràmic que connecta els principals punts d’interès de la ciutat. Això facilita l’accés a llocs com el Castell Templer de Gardeny i la Seu Vella, entre altres.

El trenet Turístic també és una opció popular per als residents i visitants, amb horaris flexibles i preus assequibles. Amb parades estratègiques a Vila de Foix, Seu Vella i Ricard Viñes-Martín Ruano, ofereix una manera còmoda de descobrir els principals monuments de la ciutatAmb aquesta àmplia gamma d’opcions turístiques, Turisme de Lleida posa al seu abast una manera perfecta de descobrir tot el que la ciutat té per oferir durant les vacances de Setmana Santa.