Visitants al congost de Mont-rebei continuen passant per la zona tallada

Pla curt on es pot veure una cinta dels Mossos barrant el pas a la carretera d'accés al congost de Mont-rebei

Pla curt on es pot veure una cinta dels Mossos barrant el pas a la carretera d'accés al congost de Mont-rebei | LleidaDiari.cat

 

Jordi Navarra, alcalde de Sant Esteve de la Sarga (Pallars Jussà), ha denunciat que els visitants al Congost de Mont-rebei no fan cas de la senyalització d'accés tancat per obres de sanejament de la muntanya i passen igual fent cas omís a les tanques, xarxes i rètols amb diferents idiomes.

 

L'alcalde ha explicat que no solament la gent posa en perill la seva vida sinó també la feina dels treballadors. Navarra ha lamentat que ja «no sabem com aturar la gent» perquè no respecten cap senyal. A tall d'exemple, l'alcalde ha explicat, que aquest cap de setmana dos autocars van aturar-se davant la tanca i van descarregar unes 100 persones que van travessar pel tram d'obres amb el perill de despreniment de roques que aquest fet comporta.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

L'alternativa a aquest accés tancat és fer un tomb d'uns 18 quilòmetres

L'alternativa a aquest accés tancat és fer un tomb d'uns 18 quilòmetres amb cotxe per arribar fins al punt on comença la ruta. Per Navarra el pas de la gent per aquest punt tram prohibit suposo posar en perill la seva vida i un destorb pels treballadors que constantment han d'aturar les obres per la presència de visitants.

 

Aquestes obres duraran encara fins a finals d'aquest mes donat que són treballs complicats i s'ha d'assegurar bé la muntanya. L'alcalde de Sant Esteve de la Sarga ha demanat comprensió a la gent i ha recordat que hi ha altres accessos per entrar a Mont-rebei. Al problema del pas de gent pel tram prohibit s'hi afegeix l'estacionament de vehicles a qualsevol punt de la carretera, ha dit Navarra.

 

També et poden interessar…