La vintena edició de DeNuvis obre les portes amb prop d’un centenar d’expositors

Saló DeNuvis

Saló DeNuvis | LleidaDiari.cat

 

La 20a edició del saló De Nuvis (Fira d'Organització d'Esdeveniments) obrirà les portes aquest dissabte i durant tot el cap de setmana els visitants podran gaudir en el Pavelló 4 de Fira de Lleida de les darreres novetats del món de les bodes i els esdeveniments i de l'assessorament personalitzat per part dels 93 expositors presents. A més, es podrà participar en les nombroses activitats paral·leles que es desenvoluparan en el marc del saló, com ara showcookings, degustacions, demostracions diverses (perruqueria, maquillatge, etc.), música en directe, espectacles de màgia, photocall, a més de les desfilades i sortejos.

 

Enguany, les empreses expositores faran en conjunt 58 promocions i per als visitants que reservin serveis o productes a De Nuvis, com ara descomptes d'entre el 5 i el 50% en la contractació de l'espai de la celebració, en el vestit de nuvi, en complements, en joies, en el pack de fotografia i vídeo, en el viatge de nuvis, en el lloguer de vehicles, etc. També es faran sortejos d'un dinar, un cap de setmana rural i en un balneari, un creuer pel Carib o Tailàndia, un àlbum post casament o un servei de fotomaton, entre d'altres. A més, totes les parelles inscrites a la pàgina web www.denuvis.com com a visitants del saló que es casin i que contractin algun servei al saló podran optar al sorteig de 1.000 €. Els guanyadors hauran de destinar el premi a la compra de serveis i productes per al casament o la celebració entre tots els expositors presents a la fira.

 

Les tradicionals desfilades de DeNuvis

Un dels atractius principals del certamen seran les desfilades de vestits de núvia i de nuvi, de festa i de padrina, les quals tindran lloc dissabte i diumenge, a les 11.45 i a les 17.15 hores, amb la participació de les empreses Alba Minguella-Costura d'Autor, Booknovias, Boutique la Novia, Gala García Novias i Sastreria Lorenzo. El diumenge, se celebrarà també la desfilada de vestits de comunió. Els passis comptaran amb música en directe amb LleidaClàssica, grup especialitzat en música de cerimònia. Enguany, es presenta una núvia amb estil i senzilla, amb vestits amb l'esquena oberta, el tattoo lace (encaix i transparències que donen un efecte tattoo) i l'estil Boho Chic (bohemi i sofisticat).

 

D'altra banda, s'oferiran degustacions gastronòmiques i tastos de vins. Mallol Càtering oferirà durant els dos dies al seu estand una degustació per als nuvis de gelat de pa amb tomàquet i pernil i daus de salmó amb cítrics. A més, tots els visitants podran tastar el clàssic Gin Mallol, un combinat de móra i fruits vermells. Bodega Sommos i Las Casas de Adamil organitzen el dissabte 10.00, de les 13.00 a les 14.00 hores i de les 18.30 a les 19.30 hores, un tast dels seus vins d'autor d'alta qualitat de la Denominació d'Origen Somontano.

 

Finalment, l'Hotel Can Boix oferirà un showcooking i una degustació de diferents aperitius, preparats exclusivament per a la fira De Nuvis, perquè els visitants puguin conèixer l'estil de la seva gastronomia. Les demostracions tindran lloc el dissabte i el diumenge, de les 12.00 a les 13.00 hores i de les 17.00 a les 18.00 hores. El saló De Nuvis també oferirà aliances i joies treballades amb or ètic –produït i comercialitzat èticament–, en la que serà una de les novetats més singulars d'aquesta edició. Àlex Riu Joies, Claudia Llop Poetic Jewelry, Margarida Aldabó i Joieria l'Orfebre presentaran un extens catàleg d'aliances de casament fabricades artesanalment amb or groc, blanc o rosat, i algunes amb diamants incrustats, i també peces personalitzades i úniques.