Vila-sana construirà una pista de pàdel i una d’skate

Espai on s'ubicaran les pistes

Espai on s'ubicaran les pistes | LleidaDiari.cat

 

L'Ajuntament de Vila-sana inicia el nou mandat amb la construcció imminent d'una pista de Pàdel i una pista d'Skate. Es preveu que les obres estiguin enllestides al llarg d'aquest últim trimestre de 2019. Aquestes dues pistes de característiques adaptades a cada activitat, tindran les mateixes dimensions i se situaran en la mateixa ubicació de forma adjacent.

 

Concretament, es construiran a la zona d'equipaments esportius municipals, just a l'espai exterior del Pavelló Poliesportiu municipal.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Un nucli esportiu i lúdic de la comarca

Ambdues pistes, al mateix nivell i en paral·lel l'una de l'altra, compartiran accessos, i serveis, així com les instal·lacions previstes d'aigua i d'enllumenat. Cada una d'elles, tindrà una dimensió de 10,50 x 20,50, i estaran separades a una distància de 4,00 m.

 

Segons l'alcalde de Vila-sana, Joan Sangrà, aquests nous equipaments contribuiran a «consolidar la població en un nucli esportiu i lúdic de la comarca on s'hi poden practicar tota mena d'esports tant en l'àmbit professional com amateur». Per Sangrà, potenciar l'esport és potenciar la vida sana.

 

A més, d'aquesta manera, se segueix amb l'aposta de Vila-sana per formar nous esportistes que puguin arribar en l'àmbit professional. L'adjudicació del concurs de les obres de les dues pistes ha estat a l'empresa Sport Plus Court, S.L., per un import de 47.038,75 € (IVA exclòs).

 

També et poden interessar…