Vila-sana es converteix en la capital de l’hoquei de l’Estat

Vila-Sana es convertirà aquest cap de setmana en la capital de l'hoquei de l'Estat espanyol. El Pavelló Poliesportiu del municipi acollirà els dies 10 i 11 de setembre la Super Copa Femenina d'Espanya. Una competició en la qual participaran el C. P. Manelleu, el Telecable Gijón, el Palau Plegamans i el Club Patí Vila-sana. Dissabte tindran lloc les semifinals i diumenge, la gran final de la Super Copa.

 

El Club Patí Vila-sana organitza, amb la col·laboració de l'Ajuntament, aquesta competició de màxima categoria «amb l'objectiu de seguir fent créixer i visible l'hoquei femení com porta fent-ho el club des de fa 20 anys». Per l'alcalde del municipi, Joan Sangrà, «acollir esdeveniments de primer nivell com aquest, aporten al nostre municipi una visibilitat excepcional i el lliguen al món de l'esport d'alta competició. Això, a més, suposa un impuls pel municipi, la comarca i la demarcació de Lleida». Un impuls que ajuda a «dinamitzar el territori en tots els sentits: econòmic, turístic, social, lúdic, etc».

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge de la presentació del campionat d'hoquei a Vila-sana

Vila-sana es converteix en la capital de l'hoquei | LleidaDiari.cat

 

Segons l'alcalde, acollir competicions d'aquest tipus, «activen el teixit productiu i l'associatiu i fan de Vila-sana una població viva i atractiva». El president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Rafel Panadés, afegeix que «tota la comarca es veu beneficiada de poder tenir al territori iniciatives tan importants com aquesta». 

 

Molt atractiu a la comarca

Panadés explica que «a la comarca hi ha molt atractiu com, per exemple, el mateix estany d'Ivars i Vila-sana» i competicions com les d'aquest cap de setmana, contribueixen «a crear sinergies entre les possibilitats que ofereix el territori». Per la seva part, el president del Club Patí Vila-sana, Ramon Porta, afirma que «és tot un repte organitzar competicions de primer nivell com aquesta», però que tant el club com el municipi estan «preparats i il·lusionats de tirar-la endavant». Porta assenyala que, acollint la Super Copa, ens posem al nivell de ciutats amb molta més població i, per tant, molts més recursos en equipaments i pressupostos.