Comarques

Vielha e Mijaran organitza aquesta tardor el cicle Teatre Familiar 2022

Era Audiovisuau de Vielha acollirà un total de 4 espectacles variats, amb entrada a 5 €

Marta Romera
  • setembre 26, 2022
  • 2 min read
Vielha e Mijaran organitza aquesta tardor el cicle Teatre Familiar 2022

L’Ajuntament de Vielha e Mijaran torna a posar en funcionament aquesta tardor el cicle ‘Teatre Familiar 2022’ amb el qual oferirà espectacles perquè tots els membres de la família puguin gaudir d’una tarda molt divertida, entre els mesos de setembre i desembre.

Després de l’èxit de l’edició de 2021, enguany s’ha preparat un nou cicle compost de 4 espectacles que tindran lloc una vegada al mes, en la jornada del dissabte, a partir de les 18 hores a la Sala Era Audiovisuau de Vielha. El cicle s’inicia el 24 de setembre, amb l’actuació que porta per nom ‘Desperta’ (de la companyia Jordi del Rio), que és una obra de teatre familiar en la qual hi ha molt d’humor i imaginació que desperten les emocions i els sentiments. 5 històries que faran riure i emocionar als assistents.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El 22 d’octubre, l’actuació ‘Histriònic’ (de la companyia El Replà Produccions), ens portarà una comèdia entretinguda i esbojarrada dirigida a tota la família. El 26 de novembre, arriba l’obra ‘L’Odissea del Riure Perdut’ (de la companyia Teatre Mòbil), amb un espectacle que ens farà riure molt, en un viatge ple d’humor i fantasia.

Una essència que és necessari comptar

I, finalment, el 17 de desembre, per a tancar el cicle, tindrà lloc l’espectacle ‘Hamelí’ (de la companyia Xip Xap), amb un espectacle basat en el conte popular que manté viu una essència que és necessari comptar. «L’equip de govern de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran hem establert un programa variat perquè durant aquesta tardor tota la família pugui gaudir de diversos espectacles entretinguts», comenta la regidora de cultura, Raquel Martínez. I afegeix que «el bon acolliment que aquest tipus d’activitats culturals té en les famílies ens permet continuar apostantper acostar companyies de prestigi, usant, en aquest cas, Era Audiovisuau com a lloc de celebració d’aquests espectacles».

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *