Sense Categoria

Vielha e Mijaran obre la preinscripcions per als cursos de patinatge i natació

LleidaDiari
  • juliol 8, 2022
  • 2 min read

L'Ajuntament de Vielha e Mijaran obre els períodes per a poder realitzar les preinscripcions als diferents nivells dels cursos de patinatge i natació en el Palai de Gèu, de cara al curs escolar 2022-23, que s'iniciaran el mes de setembre.

 

A partir del 4 de juliol, ja poden realitzar-se les preinscripcions als diferents cursos de patinatge: Iniciació (1 dia a la setmana, amb un total de 30 sessions), Avançat (2 dies a la setmana, amb un total de 60 sessions), Tecnificació (3 dies a la setmana, amb un total de 90 sessions) i Grup de Competició (5 dies a la setmana, amb un total de 150 sessions).

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Per als cursos de patinatge hi ha diferents preus en funció de si l'alumnat és, o no, abonat al Palai de Gèu, i si necessita el lloguer dels patins. D'altra banda, les preinscripcions als cursos de natació podran realitzar-se a partir del 16 d'agost. En aquest sentit, hi haurà cursos d'1 dia (30 sessions) i 2 dies a la setmana (60 sessions), podent matricular a els/les petits/es a partir dels 3 anys (o que durant l'inici del curs compleixi els 3 anys).

Vielha e Mijaran obre la preinscripcions per als cursos de patinatge i natació | LleidaDiari.cat

 

Hi ha dos horaris

Hi ha dos horaris: de les 17.20 a les 18.05 i de les 18.15 a les 19.00. El preu dels cursos també varien en funció de si l'alumnat és, o no, abonat al Palai de Gèu. Per a formalitzar les preinscripcions, i obtenir més informació sobre els preus dels cursos, us podeu dirigir a la recepció del Palai de Gèu, en horari de dilluns a divendres de les 09.00 a les 13.00 i de les 15.00 a les 21.00.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *