Victòria del Lleida Esportiu contra l’Eldense

Victòria del Lleida Esportiu contra l’Eldense| Lleida Esportiu – Fotografia: Santi Iglesias

 

El Lleida Esportiu ha guanyat aquest diumenge a la tarda al CD Eldense al Camp d’Esports per 2 gols a 0, en un partit on el conjunt del Segrià, amb un gol a cada part, ha sumat tres punts dedicats al juvenil Marc Resa que li permeten escalar posicions a la classificació. 

Aplicant pragmatisme al davant, i mostrant-se compacte al darrere, l’equip blau ha aconseguit treure endavant la confrontació, enfront un rival replegat contra qui l’eficàcia a la parcel·la ofensiva, en un parell de centrades, ha suplert la manca de fluïdesa en el joc.
 
Els futbolistes dirigits per Gustavo Siviero, amb presència avançada des de l’inici, han intentat trobar espais davant un adversari amb les línies juntes. Cristian Alfonso ho provava amb un xut ras que rebutjava el porter, en un període inicial en què Casares ha canalitzat el perill, i on després de disposar d’una rematada blocada per Molina, i una altra que s’ha perdut fregant el pal, s’ha encarregat d’obrir la llauna posant amb força el cap a una assistència d’Òscar Rubio.
 
A la represa, el bloc de la Terra Ferma, tot i tenir poca claredat en la continuïtat, ha sabut mantenir l’avantatge, sense perdre l’equilibri en defensa, i ha segellat l’encontre gràcies a una acció d’estratègia. En una falta lateral penjada per Indiano, el jove del planter Noel s’ha anticipat per marcar la seva primera diana amb la samarreta del primer equip, mentre que al tram final Álvaro Campos ha respòs per desviar el tir de Manu i deixar la porteria a zero, en un xoc que ha servit als lleidatans per tancar l’any amb el segon triomf consecutiu a casa.