Victòria del CTI Balàfia Vòlei a la pista del CV Salou

Victòria del CTI Balàfia Vòlei a la pista del CV Salou| Redacció – Fotografia: CTI Balàfia Volei

 

El CTI Balàfia Vòlei ha aconseguit aquest dissabte una victòria importantíssima a la pista del CV Salou per 0-3, en un dels desplaçaments més difícils de la primera volta del grup A, atès que la pista dels tarragonins és una de les més complicades, ja que la pressió del públic és intensa i tenint en compte que els lleidatans van perdre la temporada passada per 3-2. És per això que els de Mario Martínez afrontaven un partit a priori molt disputat però a la vegada d'aquells que agrada jugar. 

L'entrenador del CTI Balàfia Vòlei tenia algunes baixes importants per al partit, com el capità Juan Campillos i Guillem Isanta. Malgrat això, l'equip ha respost amb solidesa aquests contratemps i ha plantejat un partit molt seriós, conscients de la seva importància.
 
Mario Martínez ha apostat aquest dissabte per a la direcció de l'equip per Hèctor Miarnau, que ha llegit el partit de manera perfecta. El primer set ha començat molt a favor dels lleidatans que en un tres i no res s'han posat 1-7 per davant al marcador. Tot i així, els locals, que també tenien moltes baixes, s'han posat ràpidament les piles i han remuntat aquest parcial. La igualtat ha estat la nota dominant fins al final el set, quan la major experiència dels lleidatans i el major encert en els punts claus ha fet que el primer set fos per als lleidatans per 22-25.
 
El segon set ha estat un calc del primer. Igualtat màxima amb parcials molt ajustats fins que en la recta final l'atac dels lleidatans s'ha imposat per guanyar 22.25. El tercer set ha estat el més desigualat i el més dominat pels lleidatans. Els jugadors del CV Salou han abaixat clarament els braços i això ha fet que els lleidatans premessin l'accelerador per posar el punt i final al set i al partit (17-25).
 
Els lleidatans han guanyat els tres partits que han jugat fins ara i, per tant, continuen a la part alta de la classificació. La propera jornada del CTI Balàfia Vòlei rep el CV Roquetes, a les 20.00 hores al pavellí Juanjo Garra.