Victòria de prestigi de l’Actel Força Lleida davant el Barça B

Victòria de prestigi de l’Actel Força Lleida davant el Barça B| Redacció – Fotografia: Actel Força Lleida

L’Actel Força Lleida ha aconseguit aquest dissabte la tercera victòria de la temporada guanyant per 77 a 71 a un Barça B que abans de visitar el Barris Nord era invicte com a visitant. Els barcelonins han començat millor gràcies a Sulejmanovic però Marshall (25 punts, 6 rebots, 2 taps), Andújar (14 punts, 10 rebots) i Josep Pérez (13 punts) han permès als locals arribar als minuts finals per damunt, en un matx on les defenses han anat de menys a més. En l’últim quart Jorge García ha encistellat dos triples clau i els lleidatans han acabat tancant el partit amb solvència.

Sulejmanovic ha estat la figura dels primers instants de partit. El pivot es mostrava infal·lible tant dins la zona com des de l’exterior i en tres minuts sumava ell sol tots els punts del seu equip per endossar un parcial de 2 a 11 als lleidatans que obligava a Prado a demanar el primer temps mort del matx. A partir d’aleshores, Marshall ha agafat la responsabilitat anotadora dels locals i amb 7 punts a partir de jugades individuals, acompanyats d’un triple de Josep Pérez, han empatat el partit (14-14). Tot i que Lakovic i Dedovic sumaven a través de triples, a davant sorgiria la figura d’un Pérez endolladíssim, que acabaria el primer període amb 10 punts. Una cistella de García ha posat l’Actel Força Lleida per davant per primer cop (21-20) i amb aquest avantatge d’un punt s’arribaria al final dels primers deu minuts (23-22).

Les defenses dels dos equips havien estat força fluixes en el primer quart i ho continuaven sent en el segon. Molts tirs es feien alliberats i això permetia veure un marcador elevat. Tot i això, cap dels dos conjunts aconseguia distanciar-se i l’intercanvi de cistelles, amb un repartiment anotador molt coral, era una constant. A falta d’un minut, un contraatac culminat per Sutina ha posat el màxim avantatge local fins aleshores (43-38) i malgrat que Marc García ha anotat cinc punts seguits pel Barça B, una nova embranzida lleidatana ha deixat quatre punts de marge a la mitja part (47-43).

L’Actel Força Lleida ha tornat dels vestidors amb molta empenta i anotant un parcial de 5-0 obria bretxa (52-43). Els barcelonins, no obstant, han retallat gràcies a Sulejmanovic, que no havia jugat en tot el segon quart al portar dues faltes (56-54). Marshall no es quedava enrere i, fent gala d’una potència descomunal sota cistella, tornava a estirar la corda per encarar els darrers minuts un pas per endavant (62-56).

Des de feia estona, les defenses s’havien ajustat i això, sumat a un major desencert des de lluny, provocava que cada punt fos or. I a la mina hi era Jorge García, que amb un triple marca de la casa posava més terra de per mig (69-60). El filial blaugrana no s’ha vist intimidat i a falta de poc més de tres minuts s’ha posat a tan sols dos punts (69-67) aprofitant una sèrie de mals atacs dels locals. Amb el que no comptaven era que García seguia disposat a fer de rei Mides i convertia en or una altra pilota que rebia a la línia de 6.75 (73-69). Aquesta distància ja no es deixaria escapar gràcies a unes últimes possessions visitants molt ben defensades i a un canell ferm en els tirs lliures del final, que acabarien deixant un resultat de 77 a 71.