Meteo

Precaució: Alerta per fort vent a Catalunya

Paeria i Guàrdia Urbana de Lleida difonen consells d’autoprotecció per a la població a través de les seves xarxes socials

Laura Biela
  • gener 19, 2023
  • 2 min read
Precaució: Alerta per fort vent a Catalunya

En base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu se’n poden derivar, s’ha activat el Pla especial d’emergències per risc de vent a Catalunya (VENTCAT) en fase d’alerta.

Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, a partir d’aquest vespre fins aquest divendres al matí s’intensifica l’episodi de vent a la major part del territori. El vent bufarà de component nord i oest. La combinació del vent i la neu produirà el fenomen del torb. La distribució geogràfica dins la zona afectada serà de caràcter general.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L’Ajuntament de Lleida i Guàrdia Urbana de Lleida han iniciat la difusió de consells d’autoprotecció per a la població a través de les seves xarxes socials.

Laura Biela
Sobre l'Autor

Laura Biela

Laura Biela Abad (Lleida, 1987). Llicenciada en Periodisme per la Universidad Carlos III de Madrid. Directora de LleidaDiari.cat des de l'any 2017, després que el digital lleidaalminut.com, nascut al 2012, canviés de color i d'imatge per convertir-se en LleidaDiari.cat. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *