Sense Categoria

La venda de caixes fortes augmenta més d’un 20% a Catalunya des de l’1-O

Avatar
  • novembre 14, 2017
  • 2 min read
La venda de caixes fortes augmenta més d’un 20% a Catalunya des de l’1-O

Diverses monedes i bitllets d'euro | CatalunyaDiari.cat

 

Des del passat 1-O i un mes després que CaixaBank i Banc Sabadell anunciessin el trasllat de les seves seus socials fora de Catalunya, els fabricants, distribuïdors i venedors de caixes fortes i de seguretat han vist com augmentaven les seves vendes fins a un 20%, segons informa el portal 'La Información'. Un dels pocs sector que està sortint beneficiat de la situació política que s'està vivint durant aquests dies, ja que, segons el citat mitjà, tots els indicadors econòmics senyalen un impacte negatiu per als sectors d'hostaleria, turisme, restauració i tot el comerç en general. 

 

«Nosaltres percebem un increment important en la distribució dels nostres productes, principalment es dies posteriors a l'anunci de trasllat de seu social per part de La Caixa i Sabadell, però també durant els dies següents, quan tantes empreses van avisar que canviaven la seva seu social i també marxaven de Catalunya», assegura Carlos Rodríguez, un dels distribuidors majoristes de Rodriguez Santiso S.L., una empresa dedicada a la comercialització de caixes fortes i portes blindades a Catalunya. 

De 4 a 20 caixes en un mes

 

«Abans veníem una mitjana de quatre caixes a la setmana, però aquest últim mes i mig les vendes han millorat molt, fins a superar la vintena. És lògic, ja ha passat en altres moments puntuals del passat. Quan hi ha moments agitats en el tema econòmic i polític, no són pocs els que decideixen treure els seus estalvis del banc i guardar-los a casa. Nosaltres distribuïm caixes que valen entre 100 i 3.000 euros. La varietat és infinita», comenta Rodríguez. 

 

Un dels portaveus d'una de les empreses líder en el sector de la fabricació de productes de seguretat a Catalunya com és Ferrimax, assegura que les seves vendes «han augmentat considerablement», situant-les en un augment «del 20% en aquest últim mes». Tanmateix el president de l'Associació de Joiers, Armando Rodríguez, recorda altres èpoques en les quals va passar el mateix, com és el cas del rescat dels bancs i les caixes d'estalvis, l'any 2010, en plena recessió econòmica. 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *