La Seu Vella de Lleida reuneix els amants del ioga en una experiència única

Més d'una trentena de lleidatans i lleidatanes van reunir-se el passat 4 de juny, al capvespre, al Baluard de la reina de la Seu Vella en un acte ple de ioga, art i solidaritat. Aquest ha estat el primer dels actes amb els que Royal LleidaRoyal Escola de Formació donen el tret de sortida al programa Respira! que s'estrena amb motiu de la celebració del dia internacional del ioga, el proper 21 de juny.

 

La trobada va iniciar-se a les 19h amb la Màster Class de Ioga Pranayama conduïda per l'especialista de Linnea B Ioga. Alhora, els assistents van gaudir de l'exposició de làmines de l'artista visual Maria Masfret. L'adquisició de les seves obres van servir per recaptar fins a 350€ a favor de la protectora d'animals Amics del Segrià.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

L'acte va finalitzar amb el concert del grup lleidatà de folk Lauzeta. Durant tot el mes, el grup Royal ha preparat un seguit d'activitats orientades a entrar en contacte amb la pràctica del ioga i la meditació o per aquells que vulguin aprofundir-ne més. Entre elles, destaca la conferència de l'escriptor i periodista Gaspar Hernández el pròxim 15 de juny a l'Arborètum, el jardí botànic de Lleida.

La Seu Vella de Lleida reuneix els amants del ioga en una experiència única | LleidaDiari.cat

 

Activitats especials

El mateix centre esportiu Royal Lleida s'omple d'activitats especials com la Màster Class d'Atmananda i meditació amb Bols de Quars, a càrrec de les especialistes del centre de ioga Espai Holístic, Cristina Duran i Cristina Albadalejo, i una Màster Class de Kundalini ioga i meditació, a càrrec de l'especialista Ana Garrido. A més, durant tot el mes de juny la graella d'activitats de Royal Lleida comptarà amb noves sessions dirigides per l'alumnat d'Instrucció en Ioga de Royal Escola de Formació. Es pot consultar el programa complet a l'espai web royallleida.com, i inscriure's a les activitats a través del correu electrònic lleida@royalfitness.cat.