Sense Categoria

Els veïns de la zona ‘dels vins’ de Lleida es queixen de les molèsties generades dels pubs

LleidaDiari
  • novembre 10, 2021
  • 3 min read
Els veïns de la zona ‘dels vins’ de Lleida es queixen de les molèsties generades dels pubs

La Plataforma Contra el Soroll i l'Incivisme a Lleida ja no pot més, i els veïns de carrers com Teuleries, Bonaire o Sant Martí, menys. Fa setmanes que aquesta plataforma veïnal denuncia que és impossible el descans en aquesta zona de Lleida, especialment, els caps de setmana i festius.

 

L'obertura i la represa de l'activitat de l'oci nocturn ha tornat a convertir en un malson cada nit que els pubs d'aquests carrers s'omplen de persones. Ja no és només per la quantitat de persones que s'acumulen al carrer i a les entrades dels locals, sinó per tota la brutícia que deixen als carrers i pels sorolls i aldarulls que generen.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

A través del perfil a Twitter d'aquesta plataforma, es poden veure vídeos i imatges on desenes de persones surten de festa i interrompen el descans dels veïns d'aquest part de la Zona Alta de Lleida. Però les molèsties no s'acaben aquí i, a més a més, els veïns han de conviure amb continus envaïments de les voreres amb taules i cadires de forma permanent, així com amb la pujada de camions de descàrrega en espais de vianants.

 

El compromís dels responsables dels pubs

Davant aquestes queixes, els responsables dels locals van avançar fa uns dies que ajudarien a recollir les deixalles que acabaven al carrer després d'una nit de festa.

 

Això no obstant, des de la plataforma demanen a l'Ajuntament de Lleida que prengui mesures per a trobar l'equilibri entre l'oci nocturn i la pau i el descans de tots els lleidatans que tenen el seu domicili en aquesta cèntrica zona de la capital del Segrià.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *