Els veïns de l’avinguda Catalunya de Lleida mostren el seu malestar pel nou carril bici

El regidor i portaveu del PP, Joan Vilella, ha denunciat aquest dijous el malestar dels veïns per les obres de construcció del carril bici de la rambla d'Aragó i l'avinguda de Catalunya, «no tan sols per la pèrdua de places d'aparcament, sinó pels problemes de mobilitat que provoquen». Vilella ha fet aquestes manifestacions després de parlar amb veïns de la zona que també han criticat les dates en què es fan aquestes obres i que consideren totalment inapropiades «donat que la setmana vinent comença el curs escolar i els problemes i les retencions de trànsit poden ser caòtiques». En aquest sentit cal recordar que en aquesta zona hi ha tres importants centres educatius.

 

El regidor popular considera que hagués estat més adequat fer les obres durant el mes d'agost, ja que l'activitat disminueix molt i les molèsties haguessin estat menors. Finalment, Joan Vilella afirma que, amb o sense carril bici, és necessari ordenar el trànsit a la cruïlla de la plaça d'Espanya amb l'avinguda de Madrid i el Pont de la Universitat mitjançant la construcció d'una rotonda, «una proposta que també recolzen els veïns d'aquesta zona de Lleida», i ha afegit que «ara seria el moment de materialitzar-la aprofitant les obres que s'estan fent».

 

Altres queixes dels populars a Lleida

Paral·lelament, aquesta mateixa setmana el regidor i portaveu del PP, Joan Vilella, ha instat a l'equip de Govern de la Paeria a crear una brigada d'acció immediata «amb la finalitat de solucionar i donar una resposta ràpida als problemes de manteniment i neteja que pateix la ciutat de Lleida i que perjudiquen i provoquen malestar als veïns».

 

Vilella ha recordat que fa uns anys a l'Ajuntament de Lleida ja existia una brigada d'aquestes característiques amb un regidor responsable del seu correcte funcionament, i ha remarcat que «donada la deficient situació que presenta la ciutat en molts aspectes, com el manteniment del mobiliari urbà i dels jardins, de les voreres i, inclòs, de la neteja viària, es fa necessari la creació d'aquest servei que doni resposta, d'una vegada per totes, a aquests problemes que pateix la ciutat».