Mor un veí de Torres de Segre després de bolcar amb el tractor que conduïa

Un home de 75 anys i veí de Torres de Segre, a la comarca del Segrià, ha mort aquest dimecres al migdia després de sortir-se de la via amb el vehicle al Camí d'Utxesa, a la Urbanització Pescadors i bolcar amb el tractor que conduïa. Després de l'accident, la víctima s'ha quedat atrapada sota el vehicle i no ha pogut sortir. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del sinistre quan passaven vint minuts de les dotze del migdia d'aquest dimecres. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat efectius dels Bombers de la Generalitat, la policia catalana i el Sistema d'Emergències Mèdiques.

 

Enèsim tractorista mort a la demarcació de Lleida

Cal recordar que fa només una setmana, un home de 45 anys va morir també després de bolcar amb el tractor. En aquesta ocasió, els fets van tenir lloc en una finca de la partida de Campredó, a l'Horta de Lleida, en un punt molt proper a la localitat de Torrefarrera, també a la comarca del Segrià. La víctima era d'aquesta localitat. Els fets van resultar ser molt similars. En tots dos casos els vehicles van bolcar, atrapant el conductor sota; els dos es van registrar al migdia; i els dos se situaven a la comarca del Segrià.

 

Però aquest no és l'únic tractorista mort a la demarcació de Lleida en les últimes setmanes. El passat dia 28 d'agost, un home de 53 anys també va perdre la vida després de sortir-se de la via amb el tractor que conduïa a Torrelameu. La víctima, J.P.P., era un veí de la mateixa localitat que va perdre el control del volant i va acabar morint al Camí de Vilanova de la Barca de l'esmentat municipi. També a l'agost, va morir un menor en caure d'un tractor a la comarca de la Noguera. Concretament els fets van tenir lloc al terme municipal d'Albesa, el dia 4 d'agost al vespre. Un menor de sis anys va caure del tractor i va perdre la vida en l'acte. Per la seva part, el conductor del tractor va resultar il·lès en el sinistre.

 

El passat mes d'abril, un home de 83 anys de la Curullada, a la Segarra, va morir després de quedar atrapat pel tractor que conduïa entre la mateixa localitat i Tordera. En el moment de l'incident, la víctima no portava la documentació a sobre i va ser el propi alcalde de la Granyanella, Ramon Pintó, qui el va identificar.