Nova oferta de feina per aquest estiu: L’empresa que reforça la plantilla en un 40%

El grup Valvi contractarà 370 persones per a la temporada d’estiu i passarà dels 927 treballadors i treballadores que ara té contractats a gairebé 1.300 en els mesos vinents. Aquesta xifra suposa un increment del 40% respecte de la seva plantilla actual. Aquesta contractació reforçarà els equips de professionals dels establiments situats en municipis que veuran incrementada la seva població per l’activitat turística aviat. En les últimes setmanes, a més, s’han obert dos nous supermercats a Calldetenes (Osona) i a Peralada (Alt Empordà). Aviat, se n’obrirà un altre a Lloret de Mar (Selva) i un celler a Cadaqués. A més, en aquests moments s’està construint un a Arenys de Mar (Maresme) i un altre a Sant Pere Pescador.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els nous supermercats busquen integrar-se al màxim al municipi en el qual s’instal·len i establir sinergies amb l’entorn, col·laborant amb els proveïdors locals. En la variada selecció d’alimentació que s’ofereix, destaca l’assortiment de més de 3.000 productes d’origen Catalunya. També s’hi ofereix una àmplia gamma de vins, caves i licors de la secció especialitzada Vinoteca VNTC Valvi, amb més de 2.000 referències, entre les quals hi ha una gran varietat de vins de denominació d’origen Empordà. Per altra banda, i en línia amb el seu compromís per a un futur sostenible, l’empresa continua avançant en el seu projecte d’autoconsum fotovoltaic amb la instal·lació de panells solars a tots els seus supermercats on és possible, com és el cas de Peralada, amb 126 plaques.

 

Valvi Supermercats té com a proveïdor a Transgourmet Ibèrica, companyia líder a Espanya en el sector de la distribució alimentària majorista. Sota les ensenyes Valvi, Spar i Eurospar, el Grup Valvi gestiona 107 botigues que es troben repartides entre les comarques gironines, comarca del Maresme, Barcelona ciutat i rodalies, inclosos els supermercats de la societat Miservi, propietat de Valvi Supermercats i Transgourmet Ibèrica. Valvi Supermercats és de capital familiar 100% gironí i la primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. Va tancar el 2022 gestionant un volum de negoci de 136 MEUR. Centra la seva activitat en la gestió tant dels 67 establiments propis, amb les marques Spar i Valvi, com dels 40 Spar de Miservi, la societat propietat de Transgourmet Ibèrica i de Valvi Supermercats. Tots aquests centres estan situats a les comarques de Girona i Barcelona.