Valdivia publica el seu nou treball discogràfic la Casa de la Música Records a Lleida

Valdivia publica el 3 de febrer ‘Vértigo’, el seu nou treball discogràfic i segona referència de la Casa de la Música Records a Lleida. Cantant i Mc nascut a Lleida, va créixer musicalment envoltat de la cultura Hip-Hop de la ciutat. Anteriorment conegut sota els sobrenoms de Showshake o ShSk, els seus inicis rapejant van ser amb el grup SCAR de Rap, l’any 2008.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Després de participar en diferents projectes musicals i autoeditar diferents treballs en els últims anys amb els mateixos ‘Scar’,’La Grobe’, ‘La Taverna dels Somnis’, ‘Rap & Sax’, etc, i després de multitud de col·laboracions i quantitat de singles, donant mostra de les seves virtuts musicals, el pròxim 3 de febrer publica el que és el seu tercer treball en solitari, ‘Vértigo’, en aquesta ocasió sota el segell de Cases de la Música Records. Un treball de sis talls, plens de colors, estils i passió, marca de la casa.

Casa de la Música Records

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport. Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.