La Urbana sorprèn un home amb 8 gossos sense identificar al seu pis de Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dimarts a les 18.00 hores de la tarda a realitzar un servei al Centre Històric quan va rebre un avís de molèsties ocasionades per uns gossos en un habitatge. Un cop al lloc, els agents van comprovar que dins del pis hi havia fins a vuit gossos (cap era de raça perillosa) i van identificar el responsable del pis.

 

En ser requerit per la documentació dels animals aquest no en va mostrar cap. Davant la situació, els agents de la Guàrdia Urbana van fer les actes corresponents per aquesta falta de documentació dels vuit gossos i el van informar de la necessitat de regularitzar la documentació dels animals i d'evitar les molèsties al veïnat.

 

Altres actuacions de la Urbana aquesta setmana

D'altra banda, aquesta mateixa setmana una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar al carrer Galera de Lleida en rebre un avís de molèsties ocasionades per uns joves que estaven tocant la guitarra i cantant. Un cop al lloc, els agents van observar aquest grup de joves, un dels quals estava tocant una guitarra, bevent alcohol i fumant una cigarreta tipus porro. Aquest jove, en veure els agents, va sortir corrents i, després d'una persecució per diversos carrers, la patrulla de la Urbanael va poder aturar al carrer Canonge Brugulat de Lleida, a l'altura de la rambla d'Aragó.

 

En demanar les seves dades aquest jove, que anava indocumentat, va donar diversos noms fins que els agents el van poder identificar com a J.M.C.H., de 26 anys i de nacionalitat espanyola, i van comprovar que li constaven en vigor tres ordres de recerca i detenció d'un jutjat de Lleida amb motiu d'uns delictes de robatori. A més a més, en l'escorcoll livan trobar una bosseta amb una substància vegetal que semblava marihuana.

 

Davant els fets, en compliment d'aquestes ordres de recerca, els agents van detenir J.M.C.H. i també van fer les denúncies corresponents per consum i tinença de substàncies estupefaents a la via pública, per consum de begudes alcohòliques a la via pública, per ocasionar molèsties al veïnat en tocar la guitarra al carrer i per la negativa a identificar-se i l'aportació de dades falses durant la identificació.