Fereix la mà de la seva parella amb una porta per treure-li el mòbil

Una dona va formalitzar aquest dimarts al vespre a la comissaria de Guàrdia Urbana de Lleida una denúncia contra la seva parella, en haver patit en diverses dates i ocasions, agressions físiques, verbals i pressions psicològiques de control i gelosia per part d'ell.

 

Segons va explicar la víctima als agents, el darrer episodi s'havia donat el mateix dimarts en el transcurs del qual havia estat amenaçada verbalment i agredida físicament, provocant-li lesions en una mà amb una porta, la qual segons sembla l'autor hauria tancat en diverses ocasions mentre subjectava a la víctima per tal de fer-li mal i aconseguir dur-se la bossa de mà de la víctima, on aquesta tenia les claus de casa i el telèfon, lessions de les quals ja havia estat atesa en l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Presumpte delicte de violència física i psíquica

Tot seguit una patrulla es va desplaçar a un domicili del barri de Príncep de Viana –el Clot on es va localitzar el presumpte autor, D.Q.V. de 32 anys i nacionalitat espanyola, on va estar detingut per un presumpte delicte de violència física i psíquica habitual en l'àmbit familiar.