La Urbana de Lleida ajuda en poques hores a diverses dones maltractades

Una patrulla de la  Guàrdia Urbana de Lleida va ser comissionada el passat dissabte al carrer Sant Lluis Gonzaga arran de l’avís d’una forta baralla en l’interior d’un domicili. Els agents un cop a l’interior de l’edifici van comprovar que efectivament se sentien crits, en trucar al domicili els va sortir un home molt agressiu i alterat el qual, en veure que es tractava d’una dotació policial, va canviar la seva actitud.

Els agents es van entrevistar amb una dona que es trobava al pis, aquesta va manifestar que era la seva parella sentimental, que durant la tarda la seva parella va estar bevent molt i que arran d’això cada cop estava més agressiu envers ella, que mentre el portava a casa amb cotxe aquest no parava de donar-li espentes fent que el vehicle anés fent ziga-zaga i posant en perill la resta d’usuaris de la via.

La víctima, de 48 anys, estava molt espantada manifestant als agents que en tot moment temia per la seva integritat física, ja que l’actitud de la seva parella era cada cop més violenta. Els agents van procedir a la detenció de J.R.D. de 42 anys per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar i per originar un greu risc per la circulació.

D’altra banda, una patrulla va ser requerida el mateix dia per un ciutadà el qual els va manifestar que a la plaça d’Europa hi havia un home colpejant una dona. La patrulla ha localitzat la parella, un cop s’entrevisten amb la dona aquesta els ha manifestat que ha estat agredida fortament per la seva parella, ja que ell volia anar cap a casa i que, en negar-s’hi ella, aquest l’ha començat a colpejar, estirant-li els cabells i donant-li cops.

 

Els agents han procedit a la detenció de R.B.A. de 51 anys per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar.

Finalment, i també el dissabte, una senyora es va personar a dependències policials per tal de denunciar una agressió que havia sofert per part de la seva parella. La víctima, de 59 anys, va denunciar que la seva parella sentimental li havia donat un fort cop amb el puny al pit essent coneixedor aquest que té problemes al cor.

 

Els agents es van desplaçar al domicili de la parella, al carrer Alfred Perenya, i van procedir a la detenció de T.I.N. de 43 anys per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar.