Sense Categoria

Enxampen un menor robant una ampolla de rom a Lleida

Avatar
  • agost 13, 2018
  • 2 min read
Enxampen un menor robant una ampolla de rom a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar el passat dissabte a la tarda al carrer del Baró de Maials de Lleida en rebre un avís d'un responsable d'un supermercat per informar d'un furt. Un cop al lloc, aquest responsable va denunciar que havien aturat un jove quan sortia de l'establiment emportant-se amagades sota la roba dos ampolles de rom. Els agents de la Urbana van identificar aquest jove, un noi de quinze anys, i van iniciar les diligències corresponents per un delicte lleu de furt. També van donar avís a una persona responsable del menor per informar-la dels fets i perquè se'n fes càrrec.

 

Paral·lelament, diumenge una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar al carrer Torres de Sanui de Lleida en rebre un avís d'uns danys a uns vehicles. Un cop al lloc, els agents van observar un jove que tenia retingut un individu, de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida. El jove va denunciar que havia vist com aquell individu havia trencat el retrovisor de tres vehicles estacionats al lloc, un dels quals era de la seva propietat. Davant els fets, atès que l'individu havia estat correctament identificat, els agents van iniciar les diligències corresponents per un delicte lleu de danys.

 

En referència al furt, cal recordar que també la Guàrdia Urbana la setmana passada va anar el passat dia 3 d'agost al carrer Bisbe Irurita de Lleida en rebre un avís d'un furt en un establiment. Un cop al lloc, un vigilant de seguretat va informar els agents que havia vist una persona que treia el dispositiu de seguretat d'unes sandàlies i se les ficava als peus. Els agents van identificar aquesta persona, un home de 48 anys i nascut al Marroc, i davant la denúncia per la sostracció de les sandàlies, valorades en fins a 75 euros, van iniciar les diligències corresponents com a presumpte autor d'un delicte lleu de furt.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *