Sense Categoria

La Urbana enxampa un home injectant-se heroïna a la Seu Vella de Lleida

Avatar
  • octubre 19, 2018
  • 2 min read
La Urbana enxampa un home injectant-se heroïna a la Seu Vella de Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava aquest dijous a les 22.00 hores de la nit un servei de vigilància a la Seu Vella de Lleida va observar un individu a l'altura dels Pous de Gel que tenia una xeringa a la mà. Els agents van comprovar que aquest individu, de 42 anys i de nacionalitat espanyola, tenia al seu costat a terra una xeringa ja utilitzada i a la mà una que contenia una substància que presumptament era heroïna.

 

Aquest individu va reconèixer que havia llançat la xeringa un cop s'havia injectat el seu contingut i anava a fer el mateix amb la que tenia a la mà. Els agents van recollir les xeringues i van fer les diligències corresponents per consum i tinença de substàncies estupefaents i per abandonament d'instruments o estris utilitzats per al consum de drogues.

 

Una important operació antidroga a Lleida

Cal destacar la important operació antidroga que han dut a terme aquesta setmana els Mossos d'Esquadra a Lleida. Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres vuit persones a Alfarràs, a la comarca del Segrià, set homes i una dona, d'entre 21 i 71 anys, en el marc d'una operació policial contra el tràfic de drogues. Tots ells formen part del mateix clan familiar. Els escorcolls i les detencions han tingut lloc aquest dimecres. Durant la matinada, la policia catalana ha realitzat vuit entrades i perquisicions, de manera simultània, en set domicilis i un magatzem, tots ubicats al carrer Nou d'Alfarràs.

 

Fins a 85 agents de diferents unitats policials han treballat en el dispositiu.En total, s'han comissat 60 quilos de cabdells secs, preparats per vendre; 15.000 euros en metàl·lic; diverses plantes de marihuana en diferents estadis de creixement; a més d'una gran quantitat d'estris i complements per cultivar-les. La droga comissada, segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents, estaria valorada en 100.000 euros.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *