Sense Categoria

La Urbana troba en un pis de Lleida una dona maltractada amb dos nens petits

Avatar
  • setembre 18, 2018
  • 3 min read
La Urbana troba en un pis de Lleida una dona maltractada amb dos nens petits

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar divendres passat al carrer de la Cerdanya de Lleida en rebre un avís d'una possible agressió en un habitatge. Un cop al lloc els agents van sentir un home que cridava, el qual després d'insistir molt va obrir la porta.

 

Aquest individu, D.S., de 30 anys i nascut a Romania, va permetre l'entrada al pis als agents per comprovar l'estat de la seva dona que es trobava en una habitació amb dos nens petits, la qual tenia una ferida al cap. En ser requerida la dona va denunciar que el seu home l'havia agredit. Els agents van detenir D.S. com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar i van iniciar les diligències corresponents.

 

Més dones víctimes de la violència masclista a Lleida

Altres dones han estat víctimes en els darrers mesos a Lleida de la violència masclista. En aquest sentit, a finals del mes de juliol, una dona es va presentar a les dependències de la Guàrdia Urbana de Lleida per denunciar a la seva parella per amenaces i agressió produïdes a l’interior del pis d’ambdós ubicat al carrer Alfred Perenya de Lleida. La dona de 35 anys, va manifestar que el passat dia 17 de juliol la seva parella l’havia amenaçat i donat cops de puny a la cara, però que no havia presentat denúncia dels fets.

 

Va ser llavors el dia 29 quan, suposadament, l’havia tornat amenaçar i insultar, i tenia por que l’agredís, per aquest motiu, la dona va decidir desplaçar-se fins a la Guàrdia Urbana. Posteriorment a les 00.55 hores es va personar a les dependències la parella de la denunciant. Davant això, els agents van identificar a F.R.A., de 63 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i el van detenir com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar, i van iniciar les diligències corresponents. 

 

Detingut per maltractar la seva parella

Paral·lelament, durant el mateix mes de juliol, una patrulla de la Guàrdia Urbana es va dirigir al carrer Pius XII de Lleida en rebre un avís que en un pis s'escoltaven crits d'una baralla i una dona que demanava auxili. En arribar al lloc, un home identificat com a K.E.B.C., de 25 anys i nascut a Veneçuela, va requerir els agents i va explicar que havia discutit amb la seva dona que havia sortit del pis corrent i que s'havia amagat al pis d'un veí.

 

Tot seguit, els agents es van personar al pis del veí i van parlar amb la dona la qual va confirmar que havien discutit però que el seu home l'havia agredit a ella i al seu fill menor agafant-los pel coll, i per tal motiu s'havia refugiat al pis del veí. Els agents van sol·licitar una ambulància i el servei sanitari va confirmar les lesions. Davant això, els agents van detenir a K.E.B.C., com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar i van iniciar les diligències corresponents.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *