Atenció: Diverses noies denuncien tocaments per part d’un home en un local a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida va ser comissionada a un local d’oci situ a l’Av. de les Garrigues arran de l’avís que els controladors del local tenien un home retingut per tocaments a diverses noies. Un cop al lloc i havent-hi contactat amb les víctimes dels tocaments els agents van procedir a la detenció de A.M. de 29 anys per abusos sexuals.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

D’altra banda, aquesta passada matinada la policia local ha rebut avís que un home havia sacsejat i retingut una dona, la qual anava amb una menor, al carrer Sant Martí. Des de les càmeres de la comissaria s’ha observat un individu, la descripció del qual coincidia amb la facilitada pel requeridor, el qual es trobava mirant l’interior del CUAP de Prat de la Riba.

 

L’individu, en veure que un agent es dirigia cap a ell, ha arrencat a córrer, essent aturat al carrer Valentí Almirall. Una patrulla s’ha dirigit al CUAP lloc on han localitzat l’exparella de l’home retingut i la filla d’aquesta. La víctima, de 37 anys, ha manifestat als agents que la seva exparella, de la qual té una ordre d’allunyament, l’ha estat seguint i que en un moment donat la va sacsejar de forma violenta.

 

Els agents han procedit a la detenció de B.D. de 40 anys per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar i un delicte de trencament de condemna.