Discuteixen i llença una tassa de cafè un conductor a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana es va adreçar aquest dilluns al vespre al carrer Germans Izquierdo de Lleida en rebre avís d'un accident de trànsit. En arribar al lloc els agents van entrevistar-se amb el conductor causant del xoc i, segons els va explicar l'home, mentre es trobava conduint el seu vehicle, un individu amb el qual s'havia discutit feia uns minuts en un bar, a través de la finestra del vehicle li havia tirat una tassa de cafè al cap.

 

A causa de l'impacte va perdre el control del vehicle col·lisionant amb un segon turisme estacionat. L'home, que presentava una ferida oberta al cap, causada pel cop de la tassa, va ser atès al mateix lloc dels fets pels sanitaris del SEM, realitzant-li les primeres cures i traslladant-lo posteriorment a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova per tal de rebre els punts de sutura necessaris.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Amb la descripció facilitada de l'agressor les patrulles van iniciar la seva recerca localitzant-lo a l'Av. Rovira Roure, on van procedir a la detenció de Y.E.B. de 31 anys, per un delicte de lesions.