Detingut a Lleida per amenaçar el seu company de pis amb un ganivet

A primera hora d'aquest matí s'ha presentat a les dependències de la Guàrdia Urbana de Lleida un ciutadà per denunciar que aquesta matinada un company de pis l'havia agredit, l'havia amenaçat amb un ganivet de cuina, havia trencat diverses coses dins de l'habitatge, havia entrat a la seva habitació i li havia sostret la cartera amb la seva documentació.

 

Tot seguit, una patrulla ha anat al domicili, al carrer Magdalena, ha localitzat aquest individu, identificat com a A.A., de 51 anys i nascut al Marroc, i davant la denúncia l'han detingut com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces i de lesions lleus i un delicte lleu de furt.

 

Més incidents amb ganivets a Lleida

D'altra banda, el passat mes d'octubre una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar a la plaça de l'Ereta de Lleida en rebre un avís d'una baralla entre dos individus, un dels quals portava una arma blanca. Els agents van localitzar els dos individus implicats a la baralla, que es trobaven separats, i van identificar el presumpte agressor com a O.T., de 43 anys i nascut a Mali.

 

Segons va denunciar l'altre individu i amb la informació donada pels testimonis, sembla que O.T. havia amenaçat l'altre individu amb un ganivet, d'uns quinze centímetres de fulla. Davant això, els agents van detenir O.T. com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces amb arma blanca, van comissar el ganivet i van iniciar les diligències corresponents.

 

Paral·lelament, la Guàrdia Urbana va anar a mitjans del mes de setembre de la tarda a la plaça del Treball de Lleida en rebre diversos avisos sobre un jove que portava un ganivet a la mà i mostrava una actitud amenaçant amb els vianants i la gent asseguda a les terrasses dels establiments de la zona. En arribar els agents al lloc, aquest jove havia entrat dins d'un immoble del carrer d'Alfred Perenya i aquests van comprovar que havia pujat a la teulada de l'edifici des d'on llançava objectes al carrer.

 

Finalment els agents van poder reduir-lo, tot i que aquest jove va donar diverses empentes als agents i va mantenir una actitud molt nerviosa i agressiva. Davant els fets, els agents van detenir aquest jove, identificat com a A.B., de 18 anys i nascut al Marroc, com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces, d'atemptat contra els agents, de danys i de lesions lleus. Els agents van traslladar A.B. a l'hospital Arnau de Vilanova on van decidir el seu trasllat a l'Hospital de Sant Maria on va quedar ingressat.