Detingut un home per agafar la seva dona i el seu fill pel coll durant una discussió a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana es va dirigir la passada matinada de dilluns al carrer Pius XII de Lleida en rebre un avís que en un pis s'escoltaven crits d'una baralla i una dona que demanava auxili. En arribar al lloc, un home identificat com a K.E.B.C., de 25 anys i nascut a Veneçuela, va requerir els agents i va explicar que havia discutit amb la seva dona que havia sortit del pis corrent i que s'havia amagat al pis d'un veí. Tot seguit, els agents es van personar al pis del veí i van parlar amb la dona la qual va confirmar que havien discutit però que el seu home l'havia agredit a ella i al seu fill menor agafant-los pel coll, i per tal motiu s'havia refugiat al pis del veí. Els agents van sol·licitar una ambulància i el servei sanitari va confirmar les lesions. Davant això, els agents van detenir a K.E.B.C., com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar i van iniciar les diligències corresponents.

 

Altre detingut, aquest, per agredir la seva mare

Paral·lelament, la Guàrdia Urbana de Lleida va rebre el passat dissabte dia 21 a les 14.00 hores, un avís d'una dona manifestant que el seu fill l'havia amenaçat i agredit i s'havia endut el vehicle de la seva propietat sense permís. A més a més, la dona va informar els agents que el jove anava acompanyat de la seva parella de la qual li constava un ordre de no apropament. Davant les preguntes dels agents, la dona va facilitar la matrícula i model del vehicle i va comunicar que el seu fill tenia intenció d'anar a les piscines de Sucs. Seguidament, la Guàrdia Urbana de Lleida va realitzar una alerta general a tot el servei, i una patrulla va interceptar el vehicle a les 14.40 hores al carrer Alcalde Rovira Roure.Una vegada aturat, van poder comprovar que a l'interior anava el conductor identificat com A.A., de 24 anys, nascut a Romania i veí de Lleida, i una jove de dinou anys i veïna de Lleida.

 

En aquest sentit, els agents van comprovar que a A.A., li constava en vigor un ordre de no apropament a la seva parella, emes pel Jutjat Penal de Lleida. Finalment, la mare del jove va decidir presentar-se a les dependències municipals de la Guàrdia Urbana de Lleida i va mostrar el seu interès per denunciar el seu fill, fet que, finalment, va executar. Segons han informat des de la Urbana de Lleida, la dona va presentar denúncia contra el seu fill per amenaces i agressions continuades, ja que la de dissabte no va ser l'única vegada que el jove havia agredit la seva mare durant discussions al domicili familiar. Davant això, els agents de la Guàrdia Urbana de Lleida el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar, un delicte de trencament de condemna, i van iniciar les diligències corresponents.