Denunciat a Lleida per apuntar amb una pistola a un altre conductor

El passat dissabte un conductor va aturar el seu turisme en veure una patrulla de la Guàrdia Urbana al carrer del Camí de Picos de Lleida per denunciar que un altre conductor, després de fer una maniobra de canvi de carril, s'havia aturat a la seva altura a l'avinguda de les Garrigues, l'havia increpat i insultat mentre li mostrava una pistola fent el gest d'apuntar-lo a ell i la seva acompanyant amb l'arma, que a ell li havia semblat que no era de joguina. Amb les dades donades per aquest conductor es va iniciar la recerca del vehicle.

 

Posteriorment, a les 00.55 hores del dia 7, una patrulla va observar aquest vehicle al carrer de Sant Martí i el conductor coincidia amb la descripció donada. Un cop aturat el vehicle, els agents van identificar el conductor, de 23 anys, nascut a Colòmbia i veí de Lleida, i van comprovar que dins del vehicle portava una pistola simulada de balins que coincidia amb la descripció de l'arma. Tot seguit, els agents van comissar aquesta pistola i van fer la denúncia corresponent per exhibir o mostrar una arma a la via pública.

 

Un detingut i un denunciat per alcoholèmies a Lleida

D'altra banda, la matinada del dissabte una patrulla va anar al carrer del Camp de Mart en ser requerits per una patrulla dels Mossos d'Esquadra que havia aturat un vehicle amb motiu d'una infracció de trànsit. Els agents van identificar el conductor, de 46 anys, nascut a Veneçuela i sense domicili conegut, el qual presentava símptomes de trobar-se sota l'efecte de begudes alcohòliques. Els agents van requerir aquest conductor perquè fes la prova d'alcoholèmia que va donar un resultat positiu d'1.00 mg/l. Atès que aquest conductor no tenia domicili conegut els agents el van detenir i van iniciar les diligències penals per conduir sota l'efecte de l'alcohol i van traslladar el vehicle al dipòsit municipal.

 

D'igual forma, una patrulla va aturar un turisme marca Peugeot al carrer d'Anselm Clavé amb motiu de fer un control de documentació. Els agents van identificar el conductor, de 27 anys i de nacionalitat espanyola, i en observar que presentava símptomes de trobar-se sota l'efecte de begudes alcohòliques el van requerir perquè fes la prova d'alcoholèmia. Aquesta prova va donar un resultat positiu de 0,67 mg/l i els agents van fer la denúncia i les diligències penals corresponents per l'alcoholèmia positiva.