Sorprès un home després de robar a Lleida dues jaquetes valorades en 100 euros

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava servei de vigilància a l'eix comercial durant la tarda d'aquest dimecres, va coincidir amb una patrulla dels Mossos d'Esquadra al carrer Sant Antoni de Lleida. Aquesta patrulla va informar que havien rebut la denúncia d'una responsable d'una botiga d'un furt de diverses peces de roba per part d'un individu i en va donar la descripció. Tot seguit, van iniciar la recerca i una patrulla d'aquesta Guàrdia Urbana va localitzar a la plaça del Dipòsit un individu que coincidia amb la descripció donada.

 

Els agents van comprovar que aquest individu, de 40 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida, portava dins la motxilla dues jaquetes amb l'etiqueta de la botiga, valorades en uns 100 euros, i unes tenalles, amb les quals podria haver tallat els dispositius d'alarma. Un cop van comprovar amb la responsable de l'establiment que les peces de roba havien estat furtades els agents van iniciar les diligències corresponents per un delicte lleu de furt.

 

Més actuacions de la Urbana de Lleida en el mateix dia

D'altra banda, aquest dimecres al vespre una patrulla de la Guàrdia Urbana va aturar un vehicle al passeig de Ronda amb motiu de fer un control de documentació. Els agents en identificar el conductor, un jove de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, van observar que presentava símptomes de trobar-se sota l'efecte de l'alcohol o alguna substància estupefaent. En ser requerit, aquest jove va fer la prova d'alcoholèmia que va donar un resultat negatiu i després va fer la prova de drogo test, la qual va donar un resultat positiu a haixix i amfetamines.

 

Els agents van comprovar que aquest jove portava dues bossetes que contenien una substància vegetal que presumptament era marihuana. Van comissar la substància i van fer les diligències corresponents per tinença de substàncies estupefaents. També van fer la denúncia administrativa per conduir sota l'efecte de substàncies estupefaents i van traslladar el vehicle al dipòsit municipal.